Wpis z mikrobloga

Halo Mirki. Chciałbym poprosić o sugestie jakiegos atomizera. Od 4 lat lece sobie na subtank mini i w sumie zawsze zadowolony byłem. Od jakiegos czasu grzałki raz ze trudno to drogo do niego kupuje. 5szt ok 15e. Moze warto byloby pomyśleć nad jakas zmianą? Nie jestem specjalnie wymagający ma poprostu podawac nikotyne. Specjalnie nigdy w twmacir noe siedziałem. #epapierosy #epapieros
  • 2
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@dembek87: Ja zmieniłem subtanka na zeusa od geekvape, a zeusa na freemax mpro2 którego używam od roku i nie planuję zmieniać. grzałki nie są tanie ale długo wytrzymują, nie zdarzyła mi się żadna lewa od nowości, i dobrze oddają smak.
  • Odpowiedz
@dembek87 Mogę od siebie polecić albo Kylina M, jeśli nie chcesz lecieć na stockowych grzałkach, a smak nie jest jakoś bardzo ci potrzebny, Wotofo Profile Unity - taki sam jak Kylin M praktycznie, lekko lepszy smak, ale problemem czasami są wycieki, jeśli źle zawikujesz
Mogę od siebie polecić to co teraz jest moim daily, Wotfo Profile RDTA, smak idealny, a wygoda tanka. Jeśli chcesz grzałki mesh/zwykle, najlepszym wyborem było by właśnie Profile
  • Odpowiedz