Wytrzymam mi czy nie wytrzymam mi ta opona kilkaset km? Przed chwilą zauważyłem W piątek mam 200 km w planach. W majówkę tez trochę Nie wiem czy jutro uda mi sie kupić. Opona Continental gp 5000
@Gabaryt: oj nie. Kiedyś rozwalilem opone na wycieczce w miejskim rowerze. Po 3 detkach prowadziłem ostatnie 10 km nocą. W hotelu bylem o 24. Nigdy więcej :)
@lecho182: Raz jeszcze mówię że nie daje ci to żadnych gwarancji , ale zawsze warto ze sobą wozić na wszelki wypadek - kiedyś na takiej podklejce z prince polo jeździłem chyba z 500 km bo nie miałem kiedy ogarnąć nowej opony .... Podkleić można np papierkiem po batoniku etc - wysyłam video na którym gość dobrze tłumaczy i pokazuje tips and tricks i jak to zrobić.
@Desmosedici: były w nowym rowerze. Fajnie się jezdzi, lekko się toczą po asfalcie. Tylko czasmia jeżdzę po gravelu i tutaj mogłobyć lepiej. Chyba dzisiaj w kampinoście trafilem na jakiś kamień. Zamówiłem miesiąc temu jakieś szersze bardziej gravelowe 32 panarecera, chyba ss, by zobaczyć jaka różnica. Niestety sklep rose.com nie jest najlepszy. Jak kupowałem były na stanie, potem zmienili dostawę na lipiec.
@lecho182: jak na moje to nie jest gp5000 tylko grand prix. Zobacz na bieżnik. Mam takie i kupię ponownie. Musiałes mieć pecha że ja tak zadarles, bo jest na prawdę mocna
Chłopaki prośba, jak nie jesteście już nastolatkami, to nie noście dżinsowych krótkich spodenek... :( Ja wiem, reeee gorąco. Ale to nawet chłodne nie jest, bo za grube i nieprzewiewne absolutnie. Źle to wygląda, mówię Wam, zwłaszcza jak chłop 30 lat założy...
W piątek mam 200 km w planach. W majówkę tez trochę
Nie wiem czy jutro uda mi sie kupić.
Opona Continental gp 5000
#rower #szosa
@lecho182: Raz jeszcze mówię że nie daje ci to żadnych gwarancji , ale zawsze warto ze sobą wozić na wszelki wypadek - kiedyś na takiej podklejce z prince polo jeździłem chyba z 500 km bo nie miałem kiedy ogarnąć nowej opony .... Podkleić można np papierkiem po batoniku etc - wysyłam video na którym gość dobrze tłumaczy i pokazuje tips and tricks i jak to zrobić.
Chyba serwisu mogą działąć wiec może ogarnę co jest otwarte w Warszawie.
Mam takie i kupię ponownie. Musiałes mieć pecha że ja tak zadarles, bo jest na prawdę mocna