Aktywne Wpisy
Dawul +53
Nie wiem co trzeba mieć we łbie, żeby nieironicznie bez żadnego trollowania wyzywać Julkę czy Ige przez to, że mają inne poglądy polityczne.
Jedni wyzywają Ige od Igorow, bo miała czelność sobie przyczepić wstążkę ukraińska do czapki, a inni Julkę, bo wystartowała z list Konfederacji do sejmiku i obrzydliwie manipulowac, że apeluje o przyłączenie Polski do Rosji.
Dwie fajne dziewczyny, pozytywne, zabawne, widać, że śmieszki przepełnione pozytywną energią, zdobyły medale, to zamiast się cieszyc to jeden z drugim będą się produkować jakie to zdrajczynie, bo smia smiec mieć inne poglądy niż waćpan, no szkoda strzepic mordę.
Źródło
Jedni wyzywają Ige od Igorow, bo miała czelność sobie przyczepić wstążkę ukraińska do czapki, a inni Julkę, bo wystartowała z list Konfederacji do sejmiku i obrzydliwie manipulowac, że apeluje o przyłączenie Polski do Rosji.
Dwie fajne dziewczyny, pozytywne, zabawne, widać, że śmieszki przepełnione pozytywną energią, zdobyły medale, to zamiast się cieszyc to jeden z drugim będą się produkować jakie to zdrajczynie, bo smia smiec mieć inne poglądy niż waćpan, no szkoda strzepic mordę.
Źródło
ish_waw +164
Na tym terenie mamy 3 główne strefy: prywatny ogród przydomowy, podwórze z pracownią i sklepikiem oraz ogólnodostępne pole z łąkami i ścieżkami spacerowymi. Pomysłem na to miejsce było właśnie otwarcie się na odwiedzających, którzy nie tylko są zainteresowani miodem, ale też chcą zobaczyć jak on powstaje i jakie to piękne miejsce.
W tym momencie projekt jest już w trakcie realizacji i jeśli chcecie śledzić jego powstawanie to mogę polecić zaobserwowanie konta Miód od Kulmy na Instagramie, bo wszystko jest pokazane w ich relacji. To jest też bardzo ciekawe doświadczenie dla mnie jako projektanta, bo widzę jak ten projekt powoli wyrasta.
Więcej możecie obejrzeć i poczytać na: https://www.dariakostaniak.com//siedlisko-przyjazne-pszczolom
I tradycyjnie, jeśli macie jakieś pytania odnośnie #rosliny #ogrod #ogrodnictwo #budujzwykopem to polecam się (。◕‿‿◕。)