Wpis z mikrobloga

Ostatnie parę miesięcy pracowałam nad bardzo ciekawym i nietypowym projektem zagospodarowania siedliska z pokazową pasieką. Projekt został stworzony dla Miód od Kulmy, znanego wykopka, u którego można kupić miodek.
Na tym terenie mamy 3 główne strefy: prywatny ogród przydomowy, podwórze z pracownią i sklepikiem oraz ogólnodostępne pole z łąkami i ścieżkami spacerowymi. Pomysłem na to miejsce było właśnie otwarcie się na odwiedzających, którzy nie tylko są zainteresowani miodem, ale też chcą zobaczyć jak on powstaje i jakie to piękne miejsce.
W tym momencie projekt jest już w trakcie realizacji i jeśli chcecie śledzić jego powstawanie to mogę polecić zaobserwowanie konta Miód od Kulmy na Instagramie, bo wszystko jest pokazane w ich relacji. To jest też bardzo ciekawe doświadczenie dla mnie jako projektanta, bo widzę jak ten projekt powoli wyrasta.
Więcej możecie obejrzeć i poczytać na: https://www.dariakostaniak.com//siedlisko-przyjazne-pszczolom

I tradycyjnie, jeśli macie jakieś pytania odnośnie #rosliny #ogrod #ogrodnictwo #budujzwykopem to polecam się ()
kjut_dziewczynka - Ostatnie parę miesięcy pracowałam nad bardzo ciekawym i nietypowym...

źródło: comment_16196292796JZ4feNHs8Q5YI07F7NXjx.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bez_znaczenia: @worldmaster: sposób w jaki robię zarówno wizualizacje jak i rzuty 2d jest na tyle skomplikowany i nietypowy, że uznałam ostatnio iż stanowi on know-how mojego biznesu, w związku z czym na ten moment nie będę zdradzać w czym i jak to robię. Mogę za to zapewnić, że nie istnieje jeden idealny program do tego typu projektowania, który umiałby generować takie rzeczy
  • Odpowiedz