Aktywne Wpisy
mepps +249
szurszur +101
Mam pytanie od osób, ktore potrafią wrzucać seriami wyłącznie wpisy negatywnie przedstawiajace Ukraine.
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
Macie odwage odpowiedzięc z czego wynika Wasza sympatia do Rosji? Bo nie róbcie fikołków, ze niby jesteście pośrodku, nie mozna być neutralnym i wrzucac masowo tylko ataki na Ukraine. To służy wybieleniu Rosji i przeniesieniu niecheci na Ukriane czyli dokładnie to czego aktywnie oczekuje Rosja. No chyba, że jesteście takimi tępakami i robicie to jako tzw pozyteczni.
Owszem, niektorzy
- gruntownie wykształcony: uzyskał magisterium z filozofii na UAM-ie, studiował także inżynierię lądową;
- piękne CV, pracował m.in. w radiowej Trójce;
- znakomita polszczyzna i równie dobra znajomość angielskiego (dorabia sobie jako tłumacz);
- diaboliczny wygląd budzący respekt wśród fanów i przerażenie wśród hejterów (Nosferatu, Voldemort, Beria, Dracula - tak go nazywają złośliwcy, po czym s*ają w majty);
- świetna forma fizyczna, mimo blisko 60 lat zero nadprogramowych kilogramów i sporo młodszy wygląd;
- wszechstronnie uzdolniony: muzyk, ma własne trio jazzowe;
- precyzja wypowiedzi, dociekanie, erudycja - ma wszystko to, co powinno cechować dobrego publicystę.
Jerzy Bokłażec - szanujesz, plusujesz.
https://www.youtube.com/channel/UCRc6PEi7OdujD9mC1_DnHsg
#neuropa #bekazkatoli #polskiyoutube
Wszedłem na Twój profil i to jest jedna wielka defekacja, bo nie wiem czy choć raz podjąłeś próbę merytorycznej dyskusji z oponentem.
@koroluk: Teraz zaczynam wierzyć, że zaprzedał duszę diabłu.
Nie kompromituj się już, człowieku. Masz nasrane pod baniakiem.
Niby wszystko okej, ale czemu te filmy są takie mało przystępne? Koleś pracował w mediach, zapewne jest świadomy tego jaką ma facjatę - raczej nie z gatunku tych miłych i przyjemnych xD, a mimo to usilnie robi filmy na których wpatruje się w obiektyw kamery na jednolitym czerwonym tle. O co w ogóle chodzi w tym formacie? xD Jak to ma się przebić do mainstreamu?
@koroluk: co #!$%@?? Niech mnie kule bija xD
@koroluk: speed 1.5 i jest gitara panie. Nie takie rzeczy yt naprawił.
Nie chodzi o prędkość, Fjałkowski ma paskudną manierę, akcentowanie i przede wszystkim mówi zbyt wysoko. Podejrzewam, że jakbym obniżył jego głos w zewnętrznym programie, to mógłbym go znieść.
To nie jest losowy screen. To screen pokazujący, że religia nie do końca ma dobry wpływ na twój umysł.