Największy chad na polskim Youtube: - gruntownie wykształcony: uzyskał magisterium z filozofii na UAM-ie, studiował także inżynierię lądową; - piękne CV, pracował m.in. w radiowej Trójce; - znakomita polszczyzna i równie dobra znajomość angielskiego (dorabia sobie jako tłumacz); - diaboliczny wygląd budzący respekt wśród fanów i przerażenie wśród hejterów (Nosferatu, Voldemort, Beria, Dracula - tak go nazywają złośliwcy, po czym s*ają w majty); - świetna forma fizyczna, mimo blisko 60 lat zero nadprogramowych kilogramów i sporo młodszy wygląd; - wszechstronnie uzdolniony: muzyk, ma własne trio jazzowe; - precyzja wypowiedzi, dociekanie, erudycja - ma wszystko to, co powinno cechować dobrego publicystę.
- świetna forma fizyczna, mimo blisko 60 lat zero nadprogramowych kilogramów i sporo młodszy wygląd;
@koroluk: pan Bokłarzec jest jedną z tych osób, która wygląda na 20 do 60 lat. Nie ma dowodów, że nie jest on nieśmiertelnym liszem, który morduje bogów i religie od czasów cywilizacji sumeryjskiej
@koroluk: Fajnie, merytorycznie punktuje kk. Natomiast rzeczywiście jest coś w nim niepokojącego i estetyka filmów świadomie taka a nie inna. Wole Fialkowskiego, tez merytorycznie ale nie ma obawy, ze wyjdzie z ekranu i mi dusze porwie ( ͡º͜ʖ͡º)
@Riczard: Do Fjałkowskiego próbowałem się przekonać, ale ma taką manierę w głosie, że nie mogę go słuchać powyżej minuty. Ubolewam, bo ponoć merytorycznie miazga.
@koroluk: słaba riposta jak na bordo, Bokłażaniec sam siebie szkaluje swoimi wypowiedziami, a przy merytoryczności Fjałkowskiego kluczowe jest słowo "ponoć" ( ͡°͜ʖ͡°)
@koroluk No to polecam sprawdzić. Często jest tam też Karol Fjalkowski. A co do Fjalkowskiego, to merytorycznie przebija nawet Pana Jerzego. Dobrze się go słucha w dyskusjach, niestety słabo radzi sobie na swoim własnym kanale i jego materiały są zapewne merytorycznie świetne, ale ciężko się go słucha.
- diaboliczny wygląd budzący respekt wśród fanów i przerażenie wśród hejterów (Nosferatu, Voldemort, Beria, Dracula - tak go nazywają złośliwcy, po czym s*ają w majty)
@koroluk: Pozwoliłem sobie uśmiechnąć się pod wąsem a następnie wybuchnąć rubasznym śmiechem ( ͡°͜ʖ͡°)
Nie wiem co to za posmiewisko na wykopie z osób które idą na miesięczne przeszkolenie wojskowe i składają przysięgę. Jakby była wojna to i tak każdy z nas będzie miał gówno do gadania xD #wojsko #ukraina #wojna
- gruntownie wykształcony: uzyskał magisterium z filozofii na UAM-ie, studiował także inżynierię lądową;
- piękne CV, pracował m.in. w radiowej Trójce;
- znakomita polszczyzna i równie dobra znajomość angielskiego (dorabia sobie jako tłumacz);
- diaboliczny wygląd budzący respekt wśród fanów i przerażenie wśród hejterów (Nosferatu, Voldemort, Beria, Dracula - tak go nazywają złośliwcy, po czym s*ają w majty);
- świetna forma fizyczna, mimo blisko 60 lat zero nadprogramowych kilogramów i sporo młodszy wygląd;
- wszechstronnie uzdolniony: muzyk, ma własne trio jazzowe;
- precyzja wypowiedzi, dociekanie, erudycja - ma wszystko to, co powinno cechować dobrego publicystę.
Jerzy Bokłażec - szanujesz, plusujesz.
https://www.youtube.com/channel/UCRc6PEi7OdujD9mC1_DnHsg
#neuropa #bekazkatoli #polskiyoutube
Komentarz usunięty przez autora
@koroluk: pan Bokłarzec jest jedną z tych osób, która wygląda na 20 do 60 lat. Nie ma dowodów, że nie jest on nieśmiertelnym liszem, który morduje bogów i religie od czasów cywilizacji sumeryjskiej
Gugle chyba nie kłamie.
Komentarz usunięty przez autora
@koroluk: Pozwoliłem sobie uśmiechnąć się pod wąsem a następnie wybuchnąć rubasznym śmiechem ( ͡° ͜ʖ ͡°)