Aktywne Wpisy
senes +41
Single +/- 30 letni, jak wyglądają wasze poszukiwania, szukacie w ogóle? Jestem po dwóch dłuższych związkach, w tym roku spotykałam się z nowym chłopakiem ale też nic nie wyszło. Teraz już nie chce mi się randkować, poznawać, też tak macie? Takie wypalenie? Że chciałabym kogoś kto tak samo chce się ustatkować, ułożyć sobie życie, z kim można od razu bo ma tak samo. A nie jest ciągle niegotowy. Trochę jak w tym
nonamezpiwnicy +71
3 lata związku z laską, spokojna, dużo pracowala,uczyla się, odwiedzała mnie, ja ją, spedzalismy ze sobą mnóstwo czasu. Wszystko było dobrze dopóki nie poznała dziewczyny która robi tatuaże i ma mnóstwo "alternatywych znajomych". Nagle zaczęły się imprezy techno, narkotyki, alkohol, dziwne wyjazdy. Zostałem zbombardowany tekstami że jestem nudny, że nie lubię jeździć, poznawać świat i ludzi. Właściwie to ona nigdy nie wyszła z taką propozycją bo ciągle było coś. Jak ja proponowałem
Tag do obserwowania -> #liczymylockdown
Na niebiesko pokolorowane ostatnie 7 dni.
Plus przy pierwszym komentarzu -> zawołam do następnego
Tabela zawiera średnią kroczącą (7 dniową)
Pełna tabela:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1P5lGkYE2ZFPqVXoqoTxvcd9m9hkB2ZP-XA4a-uAXgZs/edit?usp=sharing
#idziemypolockdown #koronawirus #narodowakwarantanna
@ziuaxa: serio to ciężko odpowiedzieć, nieznane są wyroki rządzących. Jeśli o mnie chodzi to ja bym do tego troszkę inaczej podszedł. Napewno zacząłbym od braku maseczek na zewnątrz, w środku jeszcze jak Cie moge, ale na zewnatrz to moim zdaniem średni wymysł. Skoro kościół jest otwarty to i basen może być, też ma wysokie sufity (śmiech na sali). Mamy coraz więcej szczepień a obostrzenia stoją
No tu nie wiadomo, ta legendarna żółta strefa, o ile przewidywała otwarcie wszystkiego (z zachowaniem limitów), to jednak zachowywała maseczki na świeżym powietrzu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie limity i nakaz maseczek znikną od 1 czerwca z dość
Komentarz usunięty przez moderatora
@BobMarlej
Maseczki raczej zniosą na końcu bo sami już wprost mówią, że to nie po to żeby wirus się nie roznosil, tylko żeby wywierac presję psychologiczna i żeby ludzie pamiętali że jest "stan pandemii".
Komentarz usunięty przez moderatora
@taior3: on nie mówił, że to mądre, tylko jak "myśli" rząd XD
@taior3
Chodzi o wzbudzenie ciągłego lęku, niepokoju i traumy w ludziach. Wywołanie strachu. Gdyby nie maseczki większość ludzi już dawno miałaby w dupie koronawirusa i obostrzenia. A jak są maseczki to ludzie dalej o tym myślą, rozmawiają w rodzinie i słuchają newsów w TV i Radio.
Po to są maseczki - żeby społeczeństwo nadal żyło w strachu i pamiętało, że nie jest normalnie, że trzeba się bać.
I co by nie
@taior3
https://tomasztrawinski.pl/psychologiczny-aspekt-noszenia-maseczek/
A kysz, szurze.