Aktywne Wpisy
emesi +684
pogodny_mis65 +300
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Mam ofertę z euro RTV AGD, wersja z napędem kosztuje trochę ponad 3 tys, digital edition ok 2300 w zależności od wersji (ile padów i gier w zestawie).
Czy na #ps5 bez problemu można kupić za grosze używaną grę i odpalić u siebie czy są jakieś ograniczenia (licencyjne, tzn gdy poprzedni właściciel już grę odpalił i aktywował)
#pytanie #konsole
@Kalan: No wiadomo, że można, przecież to nie iksboks ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za wersję z napędem, 2 padami i 2 grami (Miles Morales i chyba Demons Souls) życzą sobie 3316zł. Za digital z 2 padami i abonamentem ps plus na 90 dni - 2359 zł.
Ta pierwsza cena jest zawyżona chyba o 800zl (?)
@Kalan: no wiec sprawdzmy:
konsola - 2300
Morales - 150pln
Demons Souls
@Kalan: Jak cię stać to rób jak uważasz, ja bym tyle kasy w życiu nie przepłacił. Miles Morales i Demons Souls chodzą już dużo taniej niż cena premierowa.
@Medonix: Teraz jest, ale dopiero po backslashu graczy, gdy się w------i na propozycję iksboksa xD
Co do zniżek cyfrowych - zdarza się, że gry w wersji cyfrowej na promocji nie odstają cenowo od używek
Boje się że jak teraz nie kupię to dopiero pod koniec roku będzie jakąkolwiek szansa.
Martwi mnie jedynie czy nie dostanę jakiejś wersji ze zwrotu - bo słyszałem że markety
To jest jakaś miejska legenda, która chyba po prostu się już utarła na tyle, że zbudziła przekonanie iż faktycznie tak jest. A czy jest - nie wiadomo.
A nawet jeśli dostaniesz konsolę ze zwrotu (na co wg mnie są bardzo niskie szanse), pamiętaj - prąd prądowi nie równy. To, że u kogoś