Aktywne Wpisy
KingaM +30
15 lat na wykopie, tysiące rozmow z mireczkami, a dobrze rokowało i robiło to jedynie paru, z czego 90% na wykopie już nie pisze i ciągle znajomość się urywa przez ghosting, nie wiem co jest ze mną nie tak, wcale nie przedłużam i sama wychodzę z propozycją spotkania ale najczęściej do niego nie dochodzi
#randkujzwykopem ktos powie że wybrzydzam za mocno,że hipergamiczna ze mnie bestia, że każdy ma wady sratatatata...BZDURA! Są róże
#randkujzwykopem ktos powie że wybrzydzam za mocno,że hipergamiczna ze mnie bestia, że każdy ma wady sratatatata...BZDURA! Są róże
onucoutkajpysk +137
Ah już nie mogę się doczekać jak Donald Tusk powróci do ilości ministrów, viceministrów oraz innych stanowisk do poziomu z roku 2015. Obniży także wydatki na KPRM, to poziomu sprzed rzadów PiSu.
Bo obniży prawda? Bo powróci prawda?
Jasne.
Jedyne co zobaczymy to fikołki poewskich fanatyków, ktorzy usprawiedliwia każde kłamstwo swojego rudego idola.
Dla dzieci nie będzie pieniędzy.
Ale dla polityków POKO CZOKO zawsze się posadki dobrze płarne znajdą. Brak stanowiska? To
Bo obniży prawda? Bo powróci prawda?
Jasne.
Jedyne co zobaczymy to fikołki poewskich fanatyków, ktorzy usprawiedliwia każde kłamstwo swojego rudego idola.
Dla dzieci nie będzie pieniędzy.
Ale dla polityków POKO CZOKO zawsze się posadki dobrze płarne znajdą. Brak stanowiska? To
1. jedyni goscie z życzeniami zostali pogonieni przez komunistyczną wiedźmę
2. przerwany nitrotrip
3. zaliczona gleba, rozbity i odrapany dziób
4. wieczór na SOR
5. nieudana próba wejścia przez bramkę w belwederze i wiszenie na niej jak szmata całą noc XD
6. kontuzja szczudła
7. cały dzień słuchanie krzyków i lamentów knura, na nitrogłodzie
..i niech mi ktoś powie że karma nie wraca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kononowicz
@szachmat1488: Kiedys zawiozlem 50kg karmy dla piesów i nie wróciła a tak powaznie to nie karma lecz normalne przygody normalnego czlowieka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
czy to wogle madre tak cpac przy ludziach, pewnie pato machnal reka i sie wojtek przewrocil a potem kolodupy narobione na caly dzien.
zaplacilby knurowi te 100zl, zamkneli by go w chlewiku dla bezpieczenstwa no ale on nie chce placic to to
Leje ze smiechu.