@elvlad donos do inspekcji budowlanej, to chyba jedyna rozsądna decyzja. Prędzej czy później ktoś tam straci życie. Już małpa lepiej wymurowalaby tą ścianę
@Cephalopoda_Ammonoidea: powiemci ze tez o tym myslalem. inspekcja jak to zobaczy to pewnie kara od kopa i nakaz wyburzenia calego domu bo pewnie tam wszystko zlejest i niezgodnie ze sztuka.
@Hamper: nie no widzę że na górę , tylko na początku myślałam że one tylko na tej ścinie będą i sobie teraz wyobraziłam że z tego poziomu o. 1,40m trzeba podskoczyć i się podciągnąć wyżej :P Z tych zdjęć co były dodawane nie mogę sobie wyobrazić gdzie będzie dalsza część schodów ¯\_(ツ)_/¯
@elemenTH: > Jak podasz wysokość tych pustaków to będziemy wiedzieć jaka jest odległość od schodka do sufitu ( ͡°͜ʖ͡°)
@cz4rnyy: nie ta odległość jest ważna, tylko schodek wyżej (wyobraź sobie, że będziesz schodził). Prześwit w tej sytuacji to około 1,2m. I, co ciekawe, jest to wystarczająca wysokość*
@elvlad ja w ogóle nie sledze tego tematu, ale gdy zobaczyłem jak wymurowane są te pustaki no to proszę cię.... Nawet ja, inwalida, który w budowlance robił niewiele, lepiej bym to zrobił
baba chyba w końcu się zakochała bo zaczyna tęsknić za chłopem (widziałam się z nim wczoraj) i chciałaby podrapać go po głowie i tatuażach na ramionach ehhh staczam się i mi wstyd
źródło: comment_1619012117yREAjad1u81JnsBoHcJUdo.jpg
Pobierzpolecam ʕ•ᴥ•ʔ
@cz4rnyy: nie ta odległość jest ważna, tylko schodek wyżej (wyobraź sobie, że będziesz schodził).
Prześwit w tej sytuacji to około 1,2m. I, co ciekawe, jest to wystarczająca wysokość*