Aktywne Wpisy

koronawirus +505
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,

jakubixxx +28
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
źródło: 1000020632
Pobierz

Widziałem poradnik https://techraptor.net/gaming/guides/how-to-stream-series-x-games-to-windows-10 ale nie wiem czy to rzeczywiście ktoś testował.
Jak 2 miesiące temu testowałem to dało się odpalać tylko gry z Xbox one/series z 360 wyświetlało na każdej błąd
Z problemów jakie jeszcze miałem to w forzie horizon 4 pad mi nie chciał działać podłączony do pc. Znaczy działał ale skręcanie wciskało losowe przyciski. Jako że mam konsolę dość blisko to podłączyłem pada do niej bezpośrednio. Ale resztę gier które grałem nie miało problemów.
Dzięki za pomoc.