Aktywne Wpisy

Mr_Swistak +563
Jestem nałogowym oglądającym sprawę dla reportera. Od około 2-3 lat oglądam każdy odcinek, co czwartek.
W nowym odcinku mamy sprawę obywatela Rumunii, który walczy z żoną o dzieci. Elżbieta pokazała, chyba przez przypadek, dokumenty w tej sprawie, pięknie opisane xD
#sprawadlareportera #tvp
W nowym odcinku mamy sprawę obywatela Rumunii, który walczy z żoną o dzieci. Elżbieta pokazała, chyba przez przypadek, dokumenty w tej sprawie, pięknie opisane xD
#sprawadlareportera #tvp
źródło: image_picker_1973D2C0-6435-4D72-89B8-4FDA3E8E78B5-31747-00000F715FDF560E
Pobierz

Idę na randkę z koleżanką poznanych u znajomych ale szkopuł tkwi w tym, że jestem 34 letnim prawiczkiem co na randce był raz w życiu 14 lat temu... nie wiem w ogóle co mówić. Jak się zachowywać i co z przeszłością? Mówić, że prawiczek? Chyba nie. Ale nie wiem.
#zwiazki #randkujzwykopem #rozowepaski #podrywajzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #607ee85b7ade77000b8dac9a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Przecież cię o to nie zapyta
@AnonimoweMirkoWyznania: Zacznij od tego podając rękę, zamiast imienia
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: a niby po co? Nie sądzę, by miała Cię przesłuchiwać co do Twojej randkowej i seksualnej przeszłości.
Jak "masz" się zachowywać? Normalnie: pogadać, pożartować i generalnie starać się miło spędzić czas.
@AnonimoweMirkoWyznania: Ewidentnie brakuje tu jednego tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°)