Aktywne Wpisy
Sejmita +88
tesknilam_ +43
Nie umiem pogodzić się z faktem, że nie jestem nikomu potrzebna. Mówiłam znajomym, że mogą do mnie dzwonić, radzić się, że jak coś to jestem.
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
Tylko co z tego, że to mówiłam, jak nikt nie korzystał. Mówiłam nie raz, że niektórzy ludzie są dla mnie ważni, mi bliscy, a oni tego nie odwzajemniali.
Życie aby umrzeć to nie jest życie. To wegetacja i nic więcej. Jak nie ma dla kogo istnieć, to
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#kononowicz #patostreamy
nie chce mi sie wklejac tego rafonixa jeszcze raz ale to co on kiedys tam gadal jak jeszcze byl takim bieda ytberem jak jareczek to to wszystko prawda, ten osrodek w ktorym byl to przeciez na boboli, jakies moze 100m od knura i z 20m od menela. rafonix tam siedzial dopuki tego osrodka te patusy nie podpalily.
to jest wlasnie ta rzeczywistosc marjo,
Co do zapicia się łosia, to była kwestia nie uniknienia, ale było to pozbawione godności wykorzystanie go w celach robienia wyświetleń, i zarobków...
Pamiętam jakiś czas temu był taki pan Wiesiek Wszywka, gdzie też było wykorzystywane jego uzależnienie do %%
,ale typ prowadzący cały kanał ogarną się i pomógł Wiesiowi jak trzeba było, a