Aktywne Wpisy
ladylurkini +85
co powstrzymuje was przed ubieraniem się w ten sposób?
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Sedan, w miarę wyglądający, trochę kuca, ale jednak w miarę oszczędny. Raczej klekot bo będzie po ponad 100km dziennie robione. Wszystkie z okolic 2016r.
Ktoś z Was posiada któreś z wymienionych? Chętnie wysłucham wszystkich opinni. Silniki, eksploatacja, komfort itd.
- Jaguar XE/XF 20d 180KM
- Peugeot 508 2.0HDI 150/180KM
- Opel Insignia B 2.0CDTI 170KM
- Skoda Superb 2.0 TDI 190KM
- Renault Talisman 1.6dCi 160KM
- od biedy Volkswagen Passat 2.0TDI, prędzej Arteon ale tu ciężej się zmieścić w budżecie.
Z Audi, BMW, Merc i reszty nic do mnie nie przemówiło, ale wezmę pod uwagę Wasze opinie.
508 na pewno da radę. Superb tez.
Mam bmw I robię rocznie nawet więcej jak 100 dziennie i auto jest absolutnie bezawaryjne
Jakie te bmw? Automat? Tutaj wnętrze na plus bardzo, ale z zewnątrz nie wzbudza we mnie zachwytu za bardzo
O! Chopie. To auto jest #!$%@? na tyłu płaszczyznach że rece opadają. To mój któryś już jag/lr
A BMW? 200kkm w niecałe 4 lata bez najmniejszej awarii