Aktywne Wpisy
Opas +444
Niektórzy przeżywają jak odchodzi ich pies czy kot, a ja… przeżywam króla mojego akwarium Suma. Wczoraj zauważyłem że on trafił tęczowym mostem do krainy Posejdona. Był ze mną 28 lat…, dostałem go w pierwszej lub drugiej klasie podstawówki, przeżył kilka wyskoków, podsuszeń, pogryzienie przez pierwszego psa, błędy akwarystyczne, choroby, nawet wakacje u babci. Śmiałem się że córka w spadku go odziedziczy, ale nie będzie jej to dane :( W trakcie ostatniego serwisu
mickpl +297
Chętnie bym posluchał od jakiegoś insidera jak to konkretnie się stało, że 0% popiera KO, PSL, Lewica, PiS - a protestuje pół Internetu XD Jakie tam są rozdania, o co konkretnie chodzi. Przecież logiki w tym nie ma żadnej. Ludzie przecież nie chcą tych dopłat, a najgłośniej przekonują, że nie no som potrzebne albo ludzie z branży, albo jakieś nosacze które już się załadowały i nie chcą, aby ceny pospadały.
#nieruchomosci #
#nieruchomosci #
Siema miruny,
27 lvl here i za 2 tygodnie egzamin na prawko (trzecie podejście, czuję się mocno pewnie bo odkupiłem sporo godzin więc jestem dobrej myśli). Planuję jak najszybciej zakup autka, bo wiadomo, że bez sensu żeby umiejętności wywietrzały. W związku z tym, że mam tyle lat ile mam, jestem skłonny przeznaczyć na autko trochę więcej niż 2-3k tylko do zajechania. Wiadomo, że nówka z salonu to bez sens bo planuje nabierać doświadczenia jeżdżąc jak najwięcej po mieście #wroclaw. Myślałem o czymś w przedziale 15-20k. Niestety nie mam za bardzo rozeznania tutaj w temacie stąd moje pytanie do Was :) Z wymagań jakie mam to:
1. Głównie jazda po mieście powiedzmy 30-60 min dziennie
2. Raz na 2-4 tygodnie dłuższa traska 100-120km (jakieś wypady w górki, jezioro)
3. Tania eksploatacja (chciałbym skoncentrować się przede wszystkim na jeździe a nie na bieganiu po mechanikach)
4. Jestem bez żony, bachora i psa więc pojemność auta to najmniej istotny czynnik
Rozważałem jakąś używaną Honde Civic albo jakieś Renault Megane 3. Fajnie jakby ktoś z wiedzą to skontrował albo podpowiedział jakiś inny wariant :)
Z góry dzięki za wszelkie komentarze i sugestie.
#motoryzacja #samochody #pierwsze4kola #prawojazdy
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #607b1093919c6e000abfecb6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
Tym 30-60min we Wrocławiu to mnie rozwaliłeś, w szczycie to szybciej będzie na piechotę ;)
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: To co powtarzam w każdym temacie: Fiat Bravo. Obojętnie z jakim silnikiem bo każdy świetny. Trochę zapomniany i niedoceniony ale nie znajdziesz o nim złej opinii.
OP - citroen DS3. Sam mam. Niby to tylko blacha, którą mam w dupie, ale kurła jakie to ładne
@LibertyPrime: true. Sam mam, bo szukałem kompakta z największym bagażnikiem.
Wersja podstawowa, dołożyłem tempomat, radio z androidem, gniazdko USB QuickCharge i nic tylko lać i jeździć :)
Komentarz usunięty przez autora