Wpis z mikrobloga

Jeśli Chad mówi coś do dziewczyny a ona się uśmiecha to jego organizm odpowiada również pozytywnymi emocjami. Wyobraź sobie że przez 10 lat jesteś karmiony pozytywnym feedbackiem od innych. Kontakty międzyludzkie są dla ciebie źródłem pozytywnych doświadczeń co nie jest nawet twoja zasługa, dostajesz to za darmo.

Teraz wyobraź sobie że jesteś brzydki, poniżej pewnego poziomu atrakcyjności kobiety albo są dla ciebie niemiłe, albo nawet jak są agreeable to są po prostu fałszywie mile. Twoja psychika jest karmiona negatywnymi i fałszywymi feedbackami od innych ludzi.

Powiedzmy od 15 do 25 roku życia, 10 lat, w ciągu 10 lat różnica między social engages tych dwóch osób sprawi że ja nie mam siły do życia i motywacji do działania, a także pewności siebie do engagowania w relacje międzyludzkie. W wieku 26 lat wyglądam jak 35 latek z depresją.

Chad natomiast po latach wygrywania jest tak napędzony serotoniną i dopaminą że nawet nie ma słów by opisać jego przeciętny stan samopoczucia w porównaniu do moich najszczęśliwszych momentów.
#przegryw #depresja #samotnosc #blackpill
  • 13
@Zed_Mistrz_Cieni ja między 25 a 30 rokiem życia byłem giga chadem. Wiecie barbery, siłownia, sterydy, diety, tabaty, fit boxy dobre ciuchy kluby odwiedzane co tydzień. Laski latały dookoła w zasadzie nic nie musiałem robić. Wystarczyło, że na mnie spojrzały i to one już wtedy dawały sygnały starania się o moją atencję. Często było tak że same bezpośrednio do mnie zagadywaly. Całe spektrum wieku od 18 latek do 35 latek. Koledzy uwielbiali ze
@Ripej: nie, bo 6 lat temu sam byłem #!$%@?ą, przejście do chada było ogromym wysiłkiem i poświęceniem, usuwanie ginekomastii dziecięcej, dentyści, barberzy, trenerzy, dietetycy, sterydy, książki, poradniki itd. Zajęło mi to 2 lata i cieszyłem się tym jakieś 4 lata. A dzisiaj jestem w gorszym stanie niż wyjściowym. Ale w sumie swoje przeżyłem i warto było.