Wpis z mikrobloga

• 450
Polaki z januszexu wczoraj mieli bekę ze mnie jak powiedziałem im że idę spać o 21 gdy trzeba wstać o 4:30, czuli się lepsi za sam fakt że chce spać AŻ 7 godzin na dobę. Jeden p0lak powiedział że idzie spać o północy i 4h snu mu wystarcza. #przegryw
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@azetka: uszy się myje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wodę utleniona zmieszać ze zwykłą (żeby nie wysuszyć skóry za mocno) i kilka razy dać strzykawka jak głową przechylona. Pobuzuje i wyczyści
  • Odpowiedz
@smutny_czlowiek: ogólnie pracowałem od 5:45 do 14. 15 minut wcześniej zaczynałem by mieć 30 minut a nie 15 przerwy. No ale dojazdy kosztowały sporo czasu. 30km w jedną stronę po średnich drogach swoje robiło
  • Odpowiedz
@krzynuwek: oni naprawdę tak funkcjonują. Do tego papierosy parę piwek przed snem nadwaga pewnie też. A później s.p Janusz zmarł nagle na zawał/wylew w wieku 53 lat. Tak się żyje w tym chlewie
  • Odpowiedz
@FrasierCrane: wyobraź sobie że znam takie sposoby ( ͡° ͜ʖ ͡°) lekarze zawsze krzyczą żeby nie wpychać patyczków do uszu, śmiem stwierdzić że wpychanie stoperów co noc lepsze nie jest
  • Odpowiedz
@krzynuwek: jak to się stało, że robienie nieodpowiedzialnych/niezdrowych rzeczy uznawane jest za coś fajnego/męskiego/szpanerskiego?
- śpisz 8 godzin? co ty, dziecko jesteś? hehe
- nie pijesz? zaszyłeś się czy coś #!$%@?łeś i ci stara nie pozwala? hehe
- sałatka? co ty, pedał jesteś? jak można nie chcieć zjeść tłustego kebaba z ostrym sosem lol
- jaka drabina, chłopie, weź se tu stań na poręczy schodów a nie będziesz rozkładał drabinę, przecież stracisz na tym z 20 sekund!
- 7-godzinny dzień pracy? ja to pracuję 16 godzin na dobę jak mam luźniejszy dzień, co rano 4 energetyki i
  • Odpowiedz
@krzynuwek: Znam taką osobę co cały czas robi na ranną zmianę bo potem "ma cały dzień dla siebie". A ten cały dzień dla siebie wygląda często tak że wstając o 3-4 chodzi spać 23-0. Po czym wracając z pracy też się kładzie i śpi. xDDD
  • Odpowiedz
@krzynuwek: Ja tam wstając o 6 do pracy ide spać o 21. Też jest zdziwienie w pracy i teksty, że chodzę spać z kurami, ale to nie ja w ciągu pracy musze #!$%@?ąć 3 kawy żeby jako tako funkcjonować. I tak z rana po pierwszej kawie koledzy ucinają drzemkę w fotelu, a później im się morda cały czas drze (ziewają). Ja za to wchodzę od samego rana jak młody bóg
  • Odpowiedz