Aktywne Wpisy
Blondynka34 +174
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Fortyk +111
Wodę utleniona zmieszać ze zwykłą (żeby nie wysuszyć skóry za mocno) i kilka razy dać strzykawka jak głową przechylona. Pobuzuje i wyczyści
Komentarz usunięty przez autora
- śpisz 8 godzin? co ty, dziecko jesteś? hehe
- nie pijesz? zaszyłeś się czy coś #!$%@?łeś i ci stara nie pozwala? hehe
- sałatka? co ty, pedał jesteś? jak można nie chcieć zjeść tłustego kebaba z ostrym sosem lol
- jaka drabina, chłopie, weź se tu stań na poręczy schodów a nie będziesz rozkładał drabinę, przecież stracisz na tym z 20 sekund!
- 7-godzinny dzień pracy? ja to pracuję 16 godzin na dobę jak mam luźniejszy dzień, co rano 4 energetyki i