Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +154
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Sytuacja wyglada tak. Siedze sobie z kumplem w Munchen w delegacji, ale jako ze nam sie nudzi to w wolny weekend postanowilismy cos porobic. Padlo na wycieczke w gory w Austrii/Wloszech lub Milan. Orientuje sie ktos jak wyglada sytuacja w podrozy przez te kraje? Ew. Jak te dwa w/w odpadna to moze Szwajcaria.
#podroze #podrozujzwykopem #wlochy #austria #niemcy #szwajcaria
@NexciaK: Monachium
A co do tego po co pchac sie skoro mamy Bawarskie Alpy - bardziej myslelismy cos na zasadzie, Alpy -> Innsbruck -> Mediolan -> Wenecja -> Monachium. Zwlaszcza ze we Wloszech nigdy nie bylismy. A to taka zajawka na zasadzie "lecimy tam gdzie nas nie bylo"
Moze to i lepiej, bo jakby cos do lba nam strzelilo to bysmy sie w Neapolu zatrzymali
Co do reszty to się w pełni zgadzam, warto jechać. Co prawda Neuschwanstein gdy byłem ostatnio, wewnątrz był
Bo tam to się tylko parkuje auto i płynie promem na Herreninsel lub Frauneinsel ;) ale chyba trochę się zagalopowałem bo jeszcze za wcześnie i zimno aby tam pojechać. Ja stety/niestety stacjonuje w Wiedniu więc do Bawarii wpadam sporadycznie ale intensywnie jednak za dużo miejscówek nie mam do polecenia.
Dla mnie top 3 z wakacji 2019:
- Königssee +