Jak działają te Allegro Paczkomaty InPost? Pytam z perspektywy sprzedającego... Chcę sprzedać coś co będzie wymagało przesyłki o gabarycie C... No więc czy dobrze rozumiem, że kupujący płaci tylko 8,99 a Allegro umożliwia mi nadanie Gabarytu C (który normalnie kosztuje mnie 15,49 zł)?
Czy czasem muszę coś dopłacić? W regulaminie jest "Jak rozliczamy koszt dostawy: Koszt dostawy Allegro Paczkomaty InPost doliczymy do Twoich rozliczeń z Allegro."
@Panda1112: smart przesyłka 0 zł, dopłaty 1-2 zł do przesyłki bez smarta 8,99 klient płaci, prowizja od kosztów wysyłki i tyle żeby włączyć smarta musisz mieć 5 pozytywnych komentarzy unikalnych
Ostatnia cyfra po naciśnięciu plusa to kto Ci zniszczył życie:
1. Masoni 2. Big Pharma 3. Elity światowe 4. Unia europejska 5. George Soros 6. Richard Kalergi 7. Donald Tusk 8. Bill Gates 9. Bank centralny 0. Żydzi
Czy czasem muszę coś dopłacić? W regulaminie jest "Jak rozliczamy koszt dostawy: Koszt dostawy Allegro Paczkomaty InPost doliczymy do Twoich rozliczeń z Allegro."
@allegro_pl #allegro #allegrolokalnie #inpost
przesyłka 0 zł, dopłaty 1-2 zł do przesyłki
bez smarta 8,99 klient płaci, prowizja od kosztów wysyłki
i tyle
żeby włączyć smarta musisz mieć 5 pozytywnych komentarzy unikalnych
Czy chodziło Ci o prowizję od kosztów zakupu?
tu laczysz konto https://manager.paczkomaty.pl/shipments/list z allegro i powinny paczki splywac