Wpis z mikrobloga

A więc tak, czas wyjaśnić jednego z popleczników króla obozu bobolskiego el menelaosa. Piszesz na początku swojego wysrywu kim to ty nie jesteś na wykopie, a prawda jest taka drogi panie kolego(tak, specjalnie panie pisze z małej litery), że jesteś nikim i to z grubym podkreśleniem na to słowo, ludzie przeinaczali twoją nazwę robiąc sobie z ciebie po prostu bekę, czego ty jako "wielki człowiek sukcesu wykopowego" nie możesz przyjąć do swojej pseudo świadomości, wiele osób ma cie po prostu w D00pie i na czarnej. Druga kwestia jest taka, skoro mówimy o łamaniu praw autorskich i udostępnianiu czyjegoś wizerunku z nagrań bez zgody tej osoby, to sprawdź sobie filmiki jareczka, gdzie w tle na monitorze na różnych filmach były odtwarzane filmy z różnymi akcjami na szkolnej, to że ktoś kogoś nagrał kiedyś nie daje tej osobie publikującej praw na publikowanie wizerunku osób trzecich i robiąc to bez zgody a takiej zgody jak wiadomo twój pedrozaur nie ma od przeszło 2 lat łamie tak samo prawo. Mimo to, przez cały ten dwuletni okres czasu nadal upubliczniał różne materiały i robił to wcześniej od Olgierda, więc twoje argumenty są conajmniej śmieszne i nietrafione, najpierw zajrzyj we własne bobolskie podwórko a potem racz wytykać komuś co ten ktoś robi. Pieniądze na cel charytatywny były zbierane już jakiś czas temu, i wcale nie jest to świeża akcja, teraz po prostu Olgierd wpłacił pieniądzę na szlachetny cel i twój następny argument o "wybielaniu" się jest nietrafiony, ponieważ Olgied nie ma z czego się wybielać, to twój idol próbował za wszelką cenę zakryć swoją przeszłość udając, że czegoś takiego nie było, dopiero teraz kiedy wszystkie smrody wyszły na jaw wielu ludziom otworzyły się oczy, ale oczywiście wam nie, pewnie dostajecie tam po 50 zł za udostępnianie konta na bobolskie wysrywy i się z tego cieszycie. No ale cóż, co kto lubi. Piszesz jeszcze coś o "mitycznej" stulejce, no niestety, ta stulejka nie jest mityczna, ponieważ sam sławojkano na swoim wysrywie przyznał się do tego, że ją ma i jak byś nie chciał to prawdy i tak nie ukryjesz, nie masz żadnego kontr argumentu / nagrania, które może wybielić twojego Jar00sia, dlatego jedyne co tobie i tobie podobnym zostaje to robienie syfu na tagu, z czego 3/4 osób tego nie widzi, bo trzyma was na czarnych listach. Także faktycznie, jesteście tak popularni, że sami sobie musicie dawać plusy pod własnymi postami, bo nikt inny tego nie robi :). A na deser, na końcu piszesz coś o rozwoju, tutaj bym się zatrzymał, bo ciężko nazwać osobnika twojego pokroju od "dorozwoja" kiedy taki osobnik piszę wszem i wobec o swojej jakże wysokiej kulturze osobistej, chociaż tak naprawdę jest zwykłym wulgarnym chamem, jeszcze z miesiąc temu miałbym na to dowody w postaci zaakceptowanych zgłoszeń z twoich wykasowanych przez moderacje wpisów. Jak widać, wy tam wszycy chyba lubicie udawać kogoś innego, z anty-babolakami nie takie numery.
#kononowicz #patostreamy
StrajGerOfficial - A więc tak, czas wyjaśnić jednego z popleczników króla obozu bobol...

źródło: comment_1618180057UgGMjYDFsqPvWF2iQezVb9.jpg

Pobierz
  • 78
  • Odpowiedz
@StrajGerOfficial: no ale "zarabia" na jarku czy nie? a niech sobie krtytykuje, nie zgadzasz sie z bobolakiem to go na czarno, po co te akty masochizmu ze on to napisal.

a jesli napisze ze dawanie kasy na siepomaga jest tak samo bezsensowne jak wysylanie kasy jareczkowi to obrazisz sie na mnie bo mam taka opinie?
a jesli bym napisal ze wolalbym oplacic kurs spawania za 10k jareczkowi zeby chlopak moze
  • Odpowiedz
@farara: Od kiedy zbiórki się sponsoruje? Ale mniejsza. Zarabia jedynie z lajtów, ponieważ monetyzacje ma wyłączoną. " a jesli napisze ze dawanie kasy na siepomaga jest tak samo bezsensowne jak wysylanie kasy jareczkowi to obrazisz sie na mnie bo mam taka opinie?" Dlaczego mam się obrażać? Ja tylko w swoim wpisie wyjaśniłem pewne kwestie a nie się "obraziłem" na kogoś. " a jesli bym napisal ze wolalbym oplacic kurs spawania
  • Odpowiedz
@StrajGerOfficial: no o tym wlasnie ciagle jest gadka u barneya - ludzie sie tak przyzwyczaili do hejtu ze uwazaja go za cos normalnego. jaki jareczek jest wiadomo ale ze co? wezmiecie go kiedys zabijecie czy co? do czego to zmierza? chcesz zrobic z menela drugiego tomka terke? XD
  • Odpowiedz
@farara: Ale co ty nazywasz hejtem? Przecież większość nagrań u @OlgierdAndrzejewski jest prześmiewcza i są one głównie cytatem z filmów jarusia. 207 tv sam ukręcił na siebie bata, gdyby czasem pomyślał zanim coś nagra to by teraz takich sytuacji nie było. Ale menelaosowi niestety najlepiej wychodzi bycie zakłamanym.
  • Odpowiedz
@farara: Nie rozumiem co ma jedno do drugiego, piszesz tutaj pod wpisem o zdrowym leniwym osobniku porównując go do autentycznie chorej osoby, co ja ci mam odpisać? On dzięki swojej działalności dostaje to, co sam tą działalnością stworzył, nie musiał nagrywać wcześniej całej sytuacji jaką ma w domu a potem udawać, że czegoś takiego nie było, to mi trochę przypomina majora, ale jemu jeszcze mogę wybaczyć, bo u niego widać,
  • Odpowiedz
@StrajGerOfficial no właśnie czytam trzeci raz jego wpis i nie rozumiem jak można zdrowego chłopa ale leniwego do chorego dziecka porównywać ( ͡° ʖ̯ ͡°) dać menelowi na kurs śmiechu warte niech idzie do takiej roboty gdzie bez kursów go przyjmą i niech sam odłoży xD wydaje mi się czy on robi z menela niepełnosprawna osobę ?
  • Odpowiedz
chcesz zrobic z menela drugiego tomka terke? XD

@farara: Dzięki za ten komentarz, dzięki Tobie zdałem sobie sprawę, że menel to nawet Terce do pięt nie dorasta xD. Tomaszek przynajmniej miał pracę, a filmiki kręcił z pasji, a nie jak jareczek zasrany żebry urządzał w internecie 2 razy w tygodniu.
  • Odpowiedz
@Opalka: Tutaj trochę za mocne słowa padły, ale fakt, sam bym pewnie inaczej osobnika który znęcał się psychicznie nad swoją matką, wyzywając ją w internecie od szm@t nie nazwał. Olgierd napisał prawdę, wyjaśnia menela, ale jego własnymi materiałami, więc ja tu problemu nie widzę osobiście, odpalił donejty fakt i jedna jedyna rzecz jaka mi się nie podoba to spamowaniem linkiem do tipply na czacie, ale póki co większość tych pieniędzy
  • Odpowiedz
@Opalka: Lajtów z tipply pewnie ze 3, ale nie dam sobie ręki uciąć, z czego uzbierał gdzieś z 1800zł(liczac z lajem charytatywnym), gdzie z tego wszystkiego 1000 zł przekazał, a teraz pokaż mi, gdzie menel przekazuje takie kwoty, bo pók co to zrobił sobie z yt od paru lat maszynke do zarabiania, i jak tipply było off tego samego dnia kiedy miał być live to napisał, że live'a nie będzie
  • Odpowiedz
@Rododendronborodo: wez sie nie osmieszaj
tz ze jak terke jeszcze bardziej meczyli niz menela to z milosci do jego filmow XD no przerobki ktore nie wylecialy dalej niz za forume - ok, wolnosc slowa ale zglaszanie go jako teroryste czy ch wie co, nagrywanie przez tego debila z radia piosenek o nim. to juz sie po prostu robi niezdrowa fascynacja byciem jakims liderem ktory jareczkowi dowali wiecej. oczywiscie ze mnie
  • Odpowiedz
@StrajGerOfficial w ogłoszeniu było że minimalny przebieg mają a menel coś wspominał że on nie wie czy one się nadają do jazdy xD zapewne to że rozmiar mniejsze to bajeczka i poprostu przełoży na alu i po sprawie... ot taki obraz menela
  • Odpowiedz