No i mamy dramę na polskiej scenie szurskich kabaretów - dwaj tak zwani "niezależni dziennikarze" z fejsbukowych choynietelewizji (Czujny i Damian Gabryś) pożarli się miedzy sobą i przy okazji oberwało się Biedce xD
@PrzetunelowanyElektron: Wydrukowali sobie w domu plakietki "PRESS" założyli stronę na FB "#!$%@?" i nazywają siebie dziennikarzami, a w skrócie są to #patostreamy w wersji ulicznej, czyli kręcenie dymów z policją, w urzędach, z kasjerkami w żabkach o maseczki etc xD Oczywiście starter pack bingo foliarskie każdy ma na standardowym wyposażeniu ( ͡°͜ʖ͡°)
@elperson: Polecam wczorajszy live jak był u jakichś znajomych w Krakowie - ci założyli mu niemiecki hełm wehrmachtu z IIWŚ na dzbana z orłem i swastyką a ten myślał że to polski hełm i mówił że chyba sobie go pożyczy/kupi ponosić na protesty XD dopiero w komentarzach go wyśmiali że to jest niemiecki hełm wehrmachtu ze swatyką i ten się skapnął i ściągnął XDDD Jakby się nie skapnął to by poszedł
@NaczelnyWoody: no gość jest nieprzeciętny - oglądałem wczoraj, dziś sobie zapodałem live Puciuś'a. Do tej pory znałem jedynie Olszańskiego/Jabłonowskiego, ale widzę że to środowisko ma potężny potencjał rozrywkowy. Muszę gdzieś znaleźć kiedy będzie kolejna okazja do konfrontacji naszych bohaterów
No i mamy dramę na polskiej scenie szurskich kabaretów - dwaj tak zwani "niezależni dziennikarze" z fejsbukowych choynietelewizji (Czujny i Damian Gabryś) pożarli się miedzy sobą i przy okazji oberwało się Biedce xD
Akcja 6:22 i 29:20, komedia
#koronawirus #szury #foliarze #bekazfoliarzy #patostreamy
Komentarz usunięty przez moderatora
Oczywiście starter pack bingo foliarskie każdy ma na standardowym wyposażeniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakby się nie skapnął to by poszedł