Wpis z mikrobloga

W oczekiwaniu na kolejny odcinek ślubów postanowiłam wrócić wspomnieniami do najlepszego moim zdaniem programu tego typu, czyli "Wyjdź za mnie". Szkoda, że był emitowany kilka lat temu i nie doczekał się kolejnego sezonu, bo to prawdziwe złoto - ilość dram i żenady spokojnie przebija nasze śluby. Uważam, że jakby był kręcony teraz, to postaci typu Tomasz czy Katrina byłyby z pewnością obecne także na naszym tagu w wypominaniu żenad.

Dla zainteresowanych - program jest na ipli.

#slubodpierwszegowejrzenia #wyjdzzamnie
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bulba1605: chcialam to kiedys ogladnac jak bylo emitowane ,ale mieszkam za granica wiec nie bylo jak. Potem stwierdzilam,ze pewnie nic ciekawego tam sie nie dzialo bo nikt o tym programie nie mowil ,ale jak mowisz ,ze byly dramy to musze nadrobic.
  • Odpowiedz
@xnicknamex: polecam! Nie tylko dramy, ale też całe combo typu desperaci i desperatki, szybkie wyznania itp. Natomiast cały program warto obejrzeć tylko i wyłącznie dla pana o imieniu Tomasz i jego "podrywów" i wysrywów odnośnie roli kobiet w związkach.
  • Odpowiedz
@bulba1605: o,tak! Świetny to był program,dobrze się oglądało.Wydaję mi się ,że było tam za dużo zwykłych ludzi,więc nie działo się tyle prymitywnych akcji rodem z ex na plaży stąd typowani odbiorcy uznali to za soft content i nie doczekało się kolejnej edycji.A,szkoda.

Tomeczek fizyk ,podbijający niestrudzenie do każdej i ten lekko podpakowany który się zaręczył ,ale sam nie wiedział co dalej,więc zaczął kręcić na boku z inną wspólna ich koleżanka
  • Odpowiedz
@bulba1605: To było złoto :)) A Tomasza jakoś po programie zobaczyłam na Tinderze XD Pamiętam też parkę niskiego pakera i roztrzepanej, rozczochranej babeczki, tam to były iskry i dramy. Marzę o kontynuacji.
  • Odpowiedz
@nastynas: mnie zniechęciło jak zobaczyłam wsrod uczestników już klasyków występujących w innych produkcjach typu: Mariusz 41 lat pracownik kolei ,bardzo pocieszny wciąż singiel (był już w apetyt na miłość ,jakiś drugi randkowy TVN style i tutaj) oraz Jakub cheeapandales z ex na plaży czy jkas randomowa pani z paradokumentu .Nie dałam rady ,czułam trochę jakbym oglądała "Zdrady"
  • Odpowiedz
@ajupi: cieszę się, że się podoba! dziwię się, że na mirko ten program nie zrobił szału, przecież to lepsze od ślubów, rolników i wszystkiego innego []
  • Odpowiedz