Aktywne Wpisy
rozdartapyta +7
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
njdnsjdnjs +55
a tak wgl to powiedziałam dziś komplement randomowemu chłopowi w pracy i widać było jak mu się miło zrobiło
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
wholesome to było (。◕‿‿◕。)
To już jest tak #!$%@? niesprawiedliwe, jest już takim szczytem bezprawia i hipokryzji. ..Naprawdę ciężko mi uwierzyć, że wciąż są jacyś zamordyści popierający tego rodzaju politykę i "walkę z wirusem".
Żeby było jasne, ja jestem za tym żeby zarówna ta pielgrzymka, jak i trening w parku nie były traktowane jako przestępstwo, żeby wróciła normalność dla WSZYSTKICH.
-Natomiast to co #!$%@? w tym kraju obecnie milicja i pis( dla beki nazywający się - Prawo i SPRAWIEDLIWOŚĆ XDD) - "Najlepszy rząd od czasów Mieszka I" XD) to już jest naprawde szczyt wszystkiego. I ludzie sie na to wciąz godzą, pis ma poparcie 30%(!), dziś w piekny słoneczny dzień wciąż wiekszość osób łazi po ulicy w maskach, na szumnie zapowiadanym proteście 10.04 była garstka osób. To jest dramat..
#koronawirus #polska #bekazpisu #policja #milicja
Z serii nie wiem ale się wypowiem :)
2020
z rybom, tak? Pan pokaże
@mrfavor: tam jest magiczna bariera dla wirusów, jak w Górniczej Dolinie, wirus się tam nie dostanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Na czyje polecenie to robią?