Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +762
Dzięki potężnemu Mirkowi @Strzalka który przyłapał Izunie na lotnisku, mamy piękne widowisko zmęczonej życiem piramidziary po "wakacjach", wykopki co wy żeście jej zrobili xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Ustrojstwo +124
Podczas jednego z ksenofobicznych patroli w Środzie Wielkopolskiej można zobaczyć nacjola z koszulką "Combat 18". To neo-nazistowska organizacja terrorystyczna biorąca swoją nazwę od inicjałów Adolfa Hitlera (pierwsza i ósma litera alfabetu), odpowiedzialna za grożby, podpalenia i morderstwa.Kiedyś takie polackie bojówki zabijały Żydów np w Jedwabnem. #polacy #nazisci #zydzi
1. Jakiego sposobu ładowania padów używacie? Akumulatorki AA, jakieś stacje dokujące z akumulatorami?
2. Jak z kompatybilnością wsteczną? Jak kupię grę na Xbox one to będzie działać?
3. Jakieś ciekawe gry dla dzieci 2-5 lat?
4. Jakieś gry dla dwojga?
Generalnie #chwalesie bo to moja pierwsza konsola w życiu i wreszcie wyzwoleniem się z dziadowskiego "ile tu masz lat żeby grać w gry?". No, mam odpowiednią ilość lat.
#xbox #gamepass
Ad. 2. Tak.
1. Akumulatorki Ikea, ładowarka Liitokala z Aliexpress
2. Większość działa, ale trzeba sprawdzać.
3. Seria Lego
4. A Way Out, Overcooked
Warto na peeperze sprawdzać oferty na gry, często za parę złotych idzie kupić fajne gierki dla dzieci a i w gamepass też coś znajdziesz.
Listy gier wspieranych dotyczą tylko gier z x360 i pierwszego xboxa bo z tych tylko wybrane gry są wspierane.
1. Akumulatorki z ładowarką. Jeden z 3 zestawów się wyładowuje - wkładam nowy, ten wkładam do ładowarki. Jak mam już 2 rozładowane - ładuję
2. Jak Xbox One to każda będzie działać. Przy X360 nie wszystkie, ale lista i tak jest dość spora. Warto ograć kilka gier z 360tki, np. RDRa
3. W Game Passie jest kilka kooperacyjek. Ale szczerze - nie znam się zupełnie
4. Jw
@ejenes: nie wiem czemu piszesz takie komentarze. Wszystkie gry dzialaja na wstecznej, wszystkie sejwy, postepy. To nie ps5 z ich udziwniona wsteczna kompatybilnoscia
@ejenes: dzięki, przescroluje tag @sberatel: straszy ma już 4, najmłodsze ma pół roku. Wytłumacz tej środkowej, że nie może grać jak brat już sobie radzi. Więc proste gry, które praktycznie grają się same by się nadały.
2. Z XOne wszystkie gry działają na XSX
3. Tutaj nie pomogę, bo ekspertem nie jestem
4. Unravel Two, It takes two, a way out, diablo iii, borderlands 3, moving out, overcooked, no generalnie jest tego od groma, zależy co kto lubi
2)Tak i Nie, ogólnie to gra musi być wspierana, np takie GTA IV na X360 spokojnie działa, ale np NFS Undercover na X360 już nie. Generalnie to tutaj masz listę wspieranych w ramach wstecznej kompatybilności
3)W sumie jak dla dzieciaków to seria Lego na pewno się sprawdzi.
4)A
Ty wytłumacz, to Twoje dziecko. 2 lata to jest zwyczajnie grubo za wcześnie na gry
No ale po podejściu widzę, że żadnych rad nie przyjmujesz, bo przecież na chłopski rozum też można dziecko wychować.