Aktywne Wpisy

capol2 +306

afc85 +204
nie sądziłem że tutejsze prawactwo okaże się jeszcze gorszym nazistowskim szambem niż uważałem do tej pory
usprawiedliwianie, otwarte popieranie i radość z obrzydliwych zbrodni popełnianych przez muzułmańskich terrorystów w #izrael to coś czego nie spodziewałem się nawet po konfederuskich zwyrodnialcach popierających kacapskich zbrodniarzy
muzułmańscy terroryści z dziką radością popełniają bestialskie tortury, gwałty i morderstwa także na dzieciach, a prawctwo się cieszy i bredzi o "zabijaniu okupantów"
IDENTYCZNIE banderowcy usprawiedliwiają zbrodnię wołyńską, że
usprawiedliwianie, otwarte popieranie i radość z obrzydliwych zbrodni popełnianych przez muzułmańskich terrorystów w #izrael to coś czego nie spodziewałem się nawet po konfederuskich zwyrodnialcach popierających kacapskich zbrodniarzy
muzułmańscy terroryści z dziką radością popełniają bestialskie tortury, gwałty i morderstwa także na dzieciach, a prawctwo się cieszy i bredzi o "zabijaniu okupantów"
IDENTYCZNIE banderowcy usprawiedliwiają zbrodnię wołyńską, że

https://www.reddit.com/r/Superstonk/comments/mo1lj9/credit_suisse_just_bought_90k_shares_of_gme_on
#gme
"ale jak to tak?! DD jakiś anonów są wysanne z palca... Melvin pokrył shorty"
@Rabusek: ale będą się piętami po dupie klepać jak wrośnie do 100k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Credit Suisse is a Broker Dealer. Look at the filing source of 'ULT-AGG'. ULT = Unidentified Large Trader. These shares are not held by a Credit Suisse fund unlike when we talk about Fidelity for example. These are trades/holdings that CS has on behalf of their clients (the ULTs)
A tak serio to gdzie to było?