Aktywne Wpisy
Kasahara +642
Tak się zastanawiam, co miała w głowie moja żona jak mnie brała. Bo chyba w największym dołku życiowym wtedy byłem. Nie miałem pracy, rozkręcałem firmę, która była na minusie, byłem najbardziej spasiony w życiu, oraz totalnie przeorany psychicznie przez poprzednią kobietę z boarderkiem.
Na randkę przyjechałem pociągiem, bo nie miałem nawet wtedy auta, a ona Lexusem i była kilka leveli ode mnie wyżej jeśli chodzi hajs xD. Na samej radce spytałem czy
Na randkę przyjechałem pociągiem, bo nie miałem nawet wtedy auta, a ona Lexusem i była kilka leveli ode mnie wyżej jeśli chodzi hajs xD. Na samej radce spytałem czy
Paszczakova +187
#wybory poszłam oddać głos, w holu minęłam parę (z twarzy widać, że ciągną socjal a 800+ zamiast na bombelka to na wódkę i szlugi idzie).
Karyna pyta się chuopa na kogo ma głosować
-nie wiem
-no ja też nie wiem
No to po #!$%@? idą na wybory idioci xd
Karyna pyta się chuopa na kogo ma głosować
-nie wiem
-no ja też nie wiem
No to po #!$%@? idą na wybory idioci xd
Jest to chyba najlepsza gra przygodowo-platformowa w jaką grałem. Podobała mi się zdecydowanie bardziej niż Spyro czy Crash (nie grałem w najnowszą odsłonę).
Różnorodne światy od kolorowych po te bardziej mroczne, ponure.
O ile na początku nie miałem jakiejś większej frajdy z grania to po godzinie, kiedy miałem dostępnych więcej mechanik jak i broni to gra wciągała. Wiadomo że fabuła to nie będą żadne wysokie loty ale właśnie frajda z grania jest tutaj kluczowa.
Co do mechanik, fajnie że jest ich taka różnorodność, szkoda natomiast że są do wykorzystania tylko w kilku miejscach jak np. magnetyczny buty czy ślizganie po szynie. Chociaż jetpacka można używać więcej na jednej z map.
Broni jest całe zatrzęsienie i każda działa inaczej, nie są to tylko różnice wizualne.
Do tego różnorodność wrogów, jedynie szkoda że było tak mało bossów na koniec niektórych poziomów. Jeszcze kilku chętnie bym pokonał.
W całej grze natomiast mało jest tytułowego Clanka. Wiem że niby pomaga przy "lataniu" itp. natomiast mało jest jego poziomów, gdzie sterujemy tylko nim.
Jak dla mnie mogłoby być troszkę więcej znajdziek na mapach.
Graficznie świetnie, tak samo jeśli chodzi o warstwę dźwiękową.
Chciałem przejść ten tytuł wcześniej, natomiast warto było moment poczekać aby twórcy udostępnili patch, pozwalający grać w 60 klatkach na PS5. Nie wyobrażam sobie tej gry w 30 klatkach.
Łatwa i przyjemna platyna również jest plusem tej gry :)
#ps5 #ps4 #ratchet #gry
@SpiderFYM: gdyby nie te upierdliwe wyścigi ლ(ಠ_ಠ ლ)
@Zielony_Ogr: mechanika świetna, moce fajne. Zawiodła mnie fabuła.
@wiecznylowcaumyslow: udało mi się wbić przy przejściu tryby wyzwań, czyli za 2 razem
@misiekmr: Control tak, Ratchet nie.
@
@SpiderFYM: Jak jeszcze dałem radę wbić w 1 platyne to w 4 byłoby to strasznie ciężkie. Jest po prostu od groma tych plansz i na każdej nie dość, że trzeba wbić time trial to jeszcze reverted. Do tego dochodzi