Aktywne Wpisy
Mia900 +75
Hej Mireczki, czy jest tu jakiś miły #niebieskipasek chętny do zapoznania? (。◕‿‿◕。)
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
mirko_anonim +36
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie
ojciec (około 56lvl) ma chce sobie hodlować krypto bo na lokaty to będzie zaraz łożył nie zarabiał, jego decyzja, wspomogę go wiedzą.
Zakładamy konto, weryfikacja - jest pierwszy poziom - SUPER! Przelaliśmy z legitnego banku, legitny przelew na chyba...legitną giełdę?
...chwila potem, weryfikacja odrzucona, rachunek niewyraźny, oczko - przesyłamy skan, ty było jakieś dwa tygodnie temu, na stronie info że do 96h mają zweryfikować, ok czekamy te kilka dni.
Minął tydzień, kolejne dni - halo, nic się nie dzieje, otwieramy ticket na stronie. Następnego dnia odpisują, że PROSZE SKONTAKTOWAC SIĘ Z NASZA INFOLINIĄ - taka nowoczesność, ok! Ojciec w przerwie w robocie dzwoni, pogadał, mieli coś przesłać na maila (że dla bezpieczeństwa trzeba zmienić hasło) - czekamy. I cisza....
Mail do bitbay a oni odpowiadają:
Pamiętacie imię choć jednego konsultanta z jakiegoś banku/ubezpieczenia?
To już trwa ze dwa tygodnie!
Bitbay - robisz to cholernie źle. Czy wiesz, ile kosztuje w dzisiejszych czasach zaufanie? Odpowiem - nie stać Cię!
#kryptowaluty
@Bitbay przywołam do tablicy bo zapominałem.