Aktywne Wpisy
Filippa +278
Przecież Babiarz to odzwierciedlenie przeciętnego wykopka o mentalności wujka Staszka na weselu.
Żadnemu człowiekowi o zdrowych zmysłach nie chce się słuchać boomerskich wysrywów i żartów albo o dymaniu, sraniu, rzyganiu albo wszędzie wciskania polityki.
A prawacki kwik i trzask dup aż miło słyszeć.
Pojawiły
Żadnemu człowiekowi o zdrowych zmysłach nie chce się słuchać boomerskich wysrywów i żartów albo o dymaniu, sraniu, rzyganiu albo wszędzie wciskania polityki.
A prawacki kwik i trzask dup aż miło słyszeć.
Pojawiły
robert5502 +127
Prawakom ostatnimi dniami wywalilo wszystkie bezpieczniki uwarunkowane religijną tresura. Obrażonych, urażonych i porażonych jest bez liku.. Dawno nie widzialem takiej histerii. Wszystko po fragmencie ceremonii otwarcia igrzysk, pozniej przy zawieszeniu lizusa Kurskiego "wstało " im jeszcze turbo.
Oczywiście męska prostytutka zaruchana niemal na śmierć na plebanii w Dąbrowie Górniczej chrzescijanstwa nie obraża. Przyzwyczaili sie. Nie obrażały chrześcijaństwa gwalty na dzieciach w osrodku siostr Boromeuszek, czy niezliczona ilosc przestępstw seksualnych na nieletnich w
Oczywiście męska prostytutka zaruchana niemal na śmierć na plebanii w Dąbrowie Górniczej chrzescijanstwa nie obraża. Przyzwyczaili sie. Nie obrażały chrześcijaństwa gwalty na dzieciach w osrodku siostr Boromeuszek, czy niezliczona ilosc przestępstw seksualnych na nieletnich w
#rower #rowery
Shimano ptfe lube też jest IMO ok.
WEND WAX-ON LIQUID Lube który miał wytrzymać 300-400km. Głośny, brudny, nie polecam w sumie. Jeszcze nie wiem do czego go użyje, bo dostałem do testów duża butelkę i nie mam na nią pomysłu. Może jeszcze w gravelu dam mu szanse.
@bibsz: No
rohloff to jest gęsty tlusty olej na mokre. Znacznie bardziej gęsty niż wet lube choć podobnie trwały. Wolę wet lube bo się go prościej nakłada po prostu.
Spróbuj ptfe lube. To jakieś dziwne coś - taka hybryda smaru suchego (ptfe) i oleju. Bardziej się syfi niż smary suche ale mniej niż typowe oleje.
Z drugiej steony jest zdecydowanie bardziej trwały i wytrzymały niż smary suche.
@AbaddonLincoln: Zawsze to jakiś plus, bo Wet Lube jest obrzydliwy xD
@bibsz: @Im_from_alaska: @uysy: To w sumie wezmę i Squirta i tego PTFE Lube, będę testować na obu rowerach, no i zawsze będzie jakaś alternatywa, gdyby któryś się okazał niewypałem xD
Zastanawiam się akurat nad kupnem i nie wiem, co wziąć.
@kasin: nie miałem okazji z tego korzystać
Na tych typowo rowerowych z reguły marketingowy bełkot że najlepsze na świecie. Kilka razy poprosiłem o charakterystykę produktu to bez odzewu lub przekierowanie na www - gdzie oczywiście to samo co na butelce.
Dlatego używam olejów przekładniowych HIPOL itp w klasie GL5 po 15 zł za litr i jedyne do czego się mogę przyczepić to mocno "olejowy" zapach :)