Cześć, dzisiaj na FB wyskoczyła mi reklama diety pudełkowej, i razem z żoną wykupiliśmy na próbę na 30 dietę 2500 i 1500 kcal, od jutra pod tagiem #optimalbox będę wrzucał zdjęcia dań, porównanie wielkości porcji, a wieczorami będę opisywał wrażenia smakowe podobno najtanszych pudełek ( ͡°͜ʖ͡°) Zobaczymy czy warto, czy to scam ze składnikami słabej jakości. Zapraszam do obserwowania.
@haakenn: Optimal Box i Biały Widelec to bodajże to samo co Fitboxy, o których rok temu było całkiem głośno rok temu w związku z sanepidem ( ͡°͜ʖ͡°) Sam korzystałem kiedyś z Fitboxów i jedzenie było całkiem smaczne, ale bardzo powtarzalne, nie widzę raczej sensu brać tego na dłużej niż dwa tygodnie. No i raz nie dostałem zamówionej diety, po telefonie do ich biura obsługi
@rouli: reklamę? Daj spokój, nie mam z tym biznesem niczego wspólnego, sam szukałem bardziej rozbudowanej opinii, więc postanowiłem sam takie coś stworzyć.
@Zavis: hmmmm ale lipa. A o co chodziło z Sanepidem? Teraz mnie trochę zestresowałeś.
@haakenn: nie chce mi sie w tamtym poście odpisywać, ale optimalbox, fitbox i bodajże biały widelec to jeden i ten sam shit. Kiedys sie na fitboxach tez strasznie przejechałam (nieświeże jedzenie, czasem zapomnieli dowieźć xd). Jak chciałam im opinie napisać to kasowali ofc. ( ͡°͜ʖ͡°)
@pandagata: dlatego ja już wczoraj zapowiedziałem, że będę tutaj wrzucał foty i swoje wrażenia - bo takiego czegoś brakowało, nigdzie nie mogłem znaleźć zdjęć z optimalbox.pl a nie wiedziałem że te dwie pozostałe firmy to to samo.
#dieta #jedzenie
Komentarz usunięty przez autora
@Zavis: hmmmm ale lipa. A o co chodziło z Sanepidem? Teraz mnie trochę zestresowałeś.