Wieczorne #rozdajo 50zł. Potrzebuję nazwy dla sklepu/firmy z ubraniami dla dzieci mających od roku do 5 lat. Mam już zaplanowane prawie wszystko a z nazwą - zaćmienie. Nie chcę nazw typu Bękart.shop czy Konkubent.co Chciałbym by nie było to też taki pospolite jak pizzeria Milano XD Coś pod co będzie dało się też narysować logo by marka była kojarzona samym obrazkiem. Wiem że jest tu mnóstwo kreatywnych osób i na pewno coś fajnego wam wpadnie do głowy.
@MrBeast: Dzieciuch Malciuch Szkraba strój Małe stroje Maluch w przebraniu Romcio i Julka Dużo dla małych Wystrój malucha Lepsze dziecko Chodź dzieciaczku Pyzata buzia Szczęśliwy maluch Małe a wygodne Marzenie dziecka Skarb malucha A ku ku A gu gu Dla malucha Mój maluszek Kup ciuszek Modne dziecko Małe co nieco Tulimy
@MrBeast: jeszcze jedna petarda "Miguś" i logo takiego samolotu z dzieciakiem za sterami. Do tego przy zakupach za 100zł czy tam więcej zabaweczka samolotu gratis. Kupisz pewnie takie samolociki na aliexpress za 2zł. Numer konta wysłać Ci na priv? czy sam się odezwiesz?
@MrBeast: Bąbelek, łatwiej i prościej się nie da, zapada w pamięci, jest memowe i prosto logo zrobić, ew. jakieś wariacje jak Bombeleq, Bombelek ( ͡º͜ʖ͡º)
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
Potrzebuję nazwy dla sklepu/firmy z ubraniami dla dzieci mających od roku do 5 lat.
Mam już zaplanowane prawie wszystko a z nazwą - zaćmienie.
Nie chcę nazw typu Bękart.shop czy Konkubent.co
Chciałbym by nie było to też taki pospolite jak pizzeria Milano XD
Coś pod co będzie dało się też narysować logo by marka była kojarzona samym obrazkiem.
Wiem że jest tu mnóstwo kreatywnych osób i na pewno coś fajnego wam wpadnie do głowy.
Komentarz usunięty przez autora
Dzieciuch
Malciuch
Szkraba strój
Małe stroje
Maluch w przebraniu
Romcio i Julka
Dużo dla małych
Wystrój malucha
Lepsze dziecko
Chodź dzieciaczku
Pyzata buzia
Szczęśliwy maluch
Małe a wygodne
Marzenie dziecka
Skarb malucha
A ku ku
A gu gu
Dla malucha
Mój maluszek
Kup ciuszek
Modne dziecko
Małe co nieco
Tulimy
5Up!
Kids5hop
CoolKid5
Tą 5 można próbować fajnie wkomponować w logo ;)