#dieta #aplikacje #android Mireczki, czy polecacie jakąś aplikację (może być płatna), która generuje jadłospis z przepisami (np. na tydzień z wybraną przeze mnie liczbą posiłków) na zadaną ilość kalorii (ważne, żeby można było wpisać dwie różne osoby) i zamienia to na listę zakupów? Fajnie jakby był feature personalizowania menu (czyli coś mi nie leży, to wyrzucam i wyszukuje z bazy), dobrze jakby było to podszyte jakimś AI, które uczy się moich gustów kulinarnych.
@leoshelby: Yazio ma coś takiego jak zakładkę Coach, gdzie wybierasz dietę z listy albo tworzysz własny plan na bazie preferencji. Zobacz sobie jakieś demo i ewentualnie wypróbuj :)
Mireczki, czy polecacie jakąś aplikację (może być płatna), która generuje jadłospis z przepisami (np. na tydzień z wybraną przeze mnie liczbą posiłków) na zadaną ilość kalorii (ważne, żeby można było wpisać dwie różne osoby) i zamienia to na listę zakupów? Fajnie jakby był feature personalizowania menu (czyli coś mi nie leży, to wyrzucam i wyszukuje z bazy), dobrze jakby było to podszyte jakimś AI, które uczy się moich gustów kulinarnych.