Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#seks

Czy niechęć do fellatio gdy partner nie wziął prysznicu i uważanie tego za niehigieniczne to normalna kwestia? Wszedłem na temat seksu z przyjaciółką i usłyszałem, że ona nie wyobraża sobie brać go do ust, gdy on nie wziął wcześniej prysznicu. O ile jestem w stanie zrozumieć coś takiego, gdy facet ma pracę fizyczną albo się poci jakoś szczególnie to takie zachowanie wydaje mi się.. dziwne?
Albo konieczność wykąpania się przez seksem? Wiadomo, że jak ktoś bawi się w analne kwestie to jest to wręcz wymagane. Ale taka bariera imho zabija całą spontaniczność w tym.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #606b75e26e34ba000a4115cd
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 10
@AnonimoweMirkoWyznania: zależy jak facet dba o #!$%@? mimo braku prysznica. Czy ten brak prysznica to tylko bezpośrednio przed seksem, czy chodzi 3 dni niemyty z serem na #!$%@?. Czy wyciera ptaka po jszczaniu czy kisi go w moczu w starych gaciach. Zadbany #!$%@?, odpowiednio wycierany po oddaniu moczu, w czystych gatkach u zdrowego faceta po porannym prysznicu powinien zachować świeżość do wieczora.
Czy niechęć do fellatio gdy partner nie wziął prysznicu i uważanie tego za niehigieniczne to normalna kwestia?

@AnonimoweMirkoWyznania:
Normalne jest to, co się podoba i odpowiada obydwu stronom.

Jedni będą preferować partnera o zapachu mydła, a inni będą woleli właśnie osobę spoconą jakby właśnie wnieśli 1,5t cementu na 4 piętro bez windy.

I nie ma w tym nic złego, dopóki obie strony to akceptują.
NightHawk2000: Jak ktoś lata w jakiś chińskich przyciasnych gaciach za 1,5 zł z bazaru albo jakiś cottonwordach które trzymają, kisza i duszą jastrzębia to może mieć takie problemy, w dobrych gaciach po całym dniu ciężkiej pracy nawet fizycznej sokół jest ciągle świeży i rześki XD

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua