Aktywne Wpisy
mrcino +344
Za prawdę powiadam wam!
Jeśli wykopki Ci mówią żebyś coś robił to masz robić dokładnie na odwrót!
Wykopki mówią, że AI zastąpi programistów i zaraz koniec El Dorado - zostałem programistą i godnie zarabiam.
Wykopki mówią że kobiety to ku%wy - ożeniłem się.
Wykopki mówią żeby nie kupować mieszkań bo zaraz pęknie bańka - kupiłem z żoną mieszkanie.
Wykopki mówią żeby kupować $ po 5zł - trzymałem PLNy i $ jest po
Jeśli wykopki Ci mówią żebyś coś robił to masz robić dokładnie na odwrót!
Wykopki mówią, że AI zastąpi programistów i zaraz koniec El Dorado - zostałem programistą i godnie zarabiam.
Wykopki mówią że kobiety to ku%wy - ożeniłem się.
Wykopki mówią żeby nie kupować mieszkań bo zaraz pęknie bańka - kupiłem z żoną mieszkanie.
Wykopki mówią żeby kupować $ po 5zł - trzymałem PLNy i $ jest po
ziemba1 +130
Najwiekszy rząd w Europie skladajacy się z 27 ministrow.
Ps.
A ten rozpasany PiS miał w szczytowym momencie miał 20 ministrów
To się nazywa Bizancjum
#bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #konfederacja #polityka
Ps.
A ten rozpasany PiS miał w szczytowym momencie miał 20 ministrów
To się nazywa Bizancjum
#bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #konfederacja #polityka
#seks
Czy niechęć do fellatio gdy partner nie wziął prysznicu i uważanie tego za niehigieniczne to normalna kwestia? Wszedłem na temat seksu z przyjaciółką i usłyszałem, że ona nie wyobraża sobie brać go do ust, gdy on nie wziął wcześniej prysznicu. O ile jestem w stanie zrozumieć coś takiego, gdy facet ma pracę fizyczną albo się poci jakoś szczególnie to takie zachowanie wydaje mi się.. dziwne?
Albo konieczność wykąpania się przez seksem? Wiadomo, że jak ktoś bawi się w analne kwestie to jest to wręcz wymagane. Ale taka bariera imho zabija całą spontaniczność w tym.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #606b75e26e34ba000a4115cd
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania:
Normalne jest to, co się podoba i odpowiada obydwu stronom.
Jedni będą preferować partnera o zapachu mydła, a inni będą woleli właśnie osobę spoconą jakby właśnie wnieśli 1,5t cementu na 4 piętro bez windy.
I nie ma w tym nic złego, dopóki obie strony to akceptują.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Moja różowa jak ma ochotę to mówi sama idź umyj się , wiem wtedy że ma ochotę na oralne igraszki.
Zaakceptował: sokytsinolop