Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
"Biurokraci i inne komuchy nie powinni się wtrącać w to co chcę budować na swojej działce. Na moim terenie nie powinienem musieć mieć jakichkolwiek pozwoleń. Urzędnicy od tego są do zwolnienia. Jak kupię ten dom i stanie się to co się stać musi to najwyżej nie kupię już domu od tego użytkownika. Rynek sam zweryfikuje."

#stepujacybudowlaniec #konfederacja #korwin
PositiveRate - "Biurokraci i inne komuchy nie powinni się wtrącać w to co chcę budowa...

źródło: comment_1617611640LRZNkSIeD2kQy4CPE346Qr.jpg

Pobierz
  • 11
@PositiveRate: Gdybym nie budował domu, to może nie miałbym złudzeń co do konieczności istnienia takiej armii i tylu przepisów. Gwarantuję Ci, że zdecydowanie bardziej utrudniają, niż ułatwiają i bardzo często te przepisy istnieją tylko na papierze. No ale ja nie oszczędzałem i nie ganiałem się za januszami budowlanki, ale wziąłem firmę, polecaną. Koszt do SSZ to 2650/m2
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@PositiveRate: zgadzam się moja działka moje prawo. Ale jak sąsiad zrobi imprezę o trzeciej rano to co wtedy?

Albo jak śmietnisko będzie chciał wybudować?

@Sl_w_k_1: To nie ma rady, trzeba szanować jego wolność ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@PositiveRate: Gdybym nie budował domu, to może nie miałbym złudzeń co do konieczności istnienia takiej armii i tylu przepisów. Gwarantuję Ci, że zdecydowanie bardziej utrudniają, niż ułatwiają i
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@PositiveRate: jprdl, przecież istnieje odpowiedzialność cywilna za sprzedaż wadliwych towarów i usług. Trzeba być skończonym debilem żeby na podstawie jednego janusza chcieć kasować wolny rynek i wierzyć w zbawczą moc urzędników, którzy na budowlance znają się jak kura na lataniu.