Wpis z mikrobloga

#guildwars2 #gw2

Użyłem boosta do 80lvl na nowej postaci. Nie mogę nią teraz od razu zacząć dodatku HoT, żeby zbierać hero pointy? Muszę zrobić całą podstawową kampanię? Jak próbuję zacząc story z HoTa, to mam info, że jest aktualnie niedostępne.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@D3jviD: @Ydrk: dostępne będzie Silverwastes, ale żeby dostać się do Verdant Brink będzie musiał zrobić story z podstawki i prolog Rally to Maguuma.
Lub należeć do gildii, która ma GH nad Verdant Brink.
Lub z pomocą kogoś (mogę pomóc) i użyciu przedmiotu Teleport to Friend, przeteleportować się tam.
  • Odpowiedz
@Ydrk: tak miałem, jak robiłem story po wyjściu HoT. Chyba że nie ogarnąłem i nie wyłączyłem aktywnego personal story i nie przełączyłem się na HoT.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@tomasz-saczynski: tak, na innej postaci mam zaliczony dodatek. Chciałem zrobić sobie nową postać i od razu farmic Druida, a nie przechodzić na nowo grę ;)

@asd1asd: @Ydrk: po booscie pojawiłem się w lokacji startowej i mam jedynie dostęp podstawowego story, HoT mam zablokowane. Trochę by to było dziwne, żeby robić boosta, a i tak musieć robić podstawowe story. Chcialem zrobić druida i skupić się na szybkim
  • Odpowiedz