rodzinka pl to najbardziej bezbecki serial komediowy jaki widziałem, za każdy razem jak ktoś to włącza łapie mnie takie zażenowanie, że muszę wyjść, absolutnie nic mnie tam nie smieszy, wszystko jest takie sztuczne i jeszcze ten jingiel na koniec sceny #rodzinkapl #seriale #opiniazdupy
@wewerwe-sdfsdfsdf: mam taką samą reakcje na każdy polski serial, rolnik szuka żony love Island czy inne gówna jakie widzę na wykopie - taki sam poziom
@WatahaSzklanychWazek0: karolak to idalnie pasuje do tego serialu xD, a korzuchowska musi zakonczyc każdą scenę darciem mordy @Greensy: takie w stylu love island to już w ogóle i nawet nie wiem co ludzie w tym widzą, po samej reklamie nie mam pojęcia dlaczego to można oglądać
@wewerwe-sdfsdfsdf: A co Ciebie smieszy ? Czesto w takich przyglupotach stawiam sie za kamera i patrze jak oni graja, co robia zle, jak czesto musieli powtarzac dana scene i czasem to jest smieszniejsze od samej fabuly. Z tym, ze wiesz gwiazda takiego formatu jak koroluk to ma spore wymagania i wymaga, ten czlowiek nie gra w byle produkcjach za mala kase, mierzy wysoko i swoja marka nadaje kunszt aktorstwu.
@neoklasyk: smieszy mnie albo humor sytuacyjny gdy komedia nie jest głównym gatunkiem albo absurldalny gdy jest, tu jest zastosowany taki typowy sitcomowy ale w slabej jakosci, nawet takie normickie przyjaciele bardziej smieszą
Czesto w takich przyglupotach stawiam sie za kamera i patrze jak oni graja, co robia zle, jak czesto musieli powtarzac dana scene i czasem to jest smieszniejsze od samej fabuly
@wewerwe-sdfsdfsdf: Kolego, przeciez tutaj chodzi tylko o kase, politycy i celebryci juz tak dewastuja moralnie Polakow, ze to sie nie miesci w glowie. Pamietasz stara telewizje ?
#rodzinkapl #seriale #opiniazdupy
@Greensy: takie w stylu love island to już w ogóle i nawet nie wiem co ludzie w tym widzą, po samej reklamie nie mam pojęcia dlaczego to można oglądać
czasem jak włączam coś losowego od netflixa to