Wpis z mikrobloga

Do niedawna byłem zwolennikiem równości małżeńskiej homoseksualistów, ale przemyślałem sprawę i doszedłem do wniosku, że mężczyznom nie wolno dopuścić do takiego obrotu spraw. Dlaczego?
Bo tęczowy aktywizm idzie w parze z wykrzykiwaniem hasełek o patriachacie, prześladowaniu kobiet, ogólnych feministycznych farmazonów.

(Najlepsze jest to, że feministki się wysługują teczusiami. Ktoś wierzy w to, że doczekają się równości małżeńskiej w Polsce? Przecież tutaj nawet związków partnerskich nie ma xD
Bo to „kontrowersyjny temat” i nawet „liberalnej” opozycji nie opłaca się nad nim debatować).

Efekt byłby taki, że kobiety otrzymałaby kolejne przywileje i faceci mieliby przesrane.

#bekazlewactwa #neuropa #4konserwy
#przegryw #mgtow #polityka #feminizm
  • 20
  • Odpowiedz
prześladowaniu kobiet, ogólnych feministycznych farmazonów.

Zakaz aborcji jest prześladowaniem kobiet, konserwko.

Chciałbyś by zakazali Ci się masturbować, bo czyjaś religia i sumienie tego zabrania, ponieważ mordujesz niedoszłe zygoty z których mogły być dzieci?
@Ponury_Dewiant:
  • Odpowiedz
@oczami_kuca:

oczami_kuca

I wszystko wyjaśnione. Po prostu urojenia kucoidalne.

Jak śmiesz lewaku twierdzić, że aborcja nie jest tym samym co zabójstwo????

Zobacz. Przecież w takich wysokorozwiniętych krajach jak Salvador czy w większości afryki, kara się za aborcję!

Eh, wstrętne lewaki. Chciałyby mieć wybór tam, gdzie jest to zależne tylko od moralności.
  • Odpowiedz
to że ofiara nie wydaje z siebie krzyku

@Ponury_Dewiant: Bo tej ofiary po prostu nie ma.

Kto ma być niby tą ofiarą?

Coś co nie czuje bólu, nie ma wykształconego w pełni mózgu do odczuwania czegokolwiek, nie odczuwa żadnych boćców, po prostu "nie żyje" ?

To nie jest tak, że te płody sobie po prostu "śpią", tak jak pro-life sobie myśli XD
  • Odpowiedz
@amantadeusz: na Zachodzie może tak, ale w Polsce prawica nie daje im żadnych argumentów, aby oddawali za nią głos. Bo co im zapewnią? Status quo i w najlepszym wypadku uciechę, że nie dostaną po ryju za sam fakt bycia homo?
  • Odpowiedz