Wpis z mikrobloga

Posiadam podobną frytkownice już ze 3 lata, i mogę z całego serca polecić. Bardzo smaczne rzeczy można w tym zrobić, i dużo zdrowsze. Takie frytki, na całą michę dolewam tylko 1-2 łyżki oleju. I wychodzą bardzo dobre. Jako że całe życie jadłem zwykłe fryty z głębokiego oleju, to na początku wydawały się jakby suche, ale teraz już zwykłe frytki z głębokiego oleju już mi nie smakują, odrażają ociekając tłuszczem. Mięsa też można
  • Odpowiedz
@naprawtagi: Ann Reedon (ta od demaskowania fimikow -zrob to sam) jak ktoś ogarnia inglisz w miarę to zrobiła porównanie w takiej frytownicy do piekarnika i tradycyjnej.

nyanian - @naprawtagi: Ann Reedon (ta od demaskowania fimikow -zrob to sam) jak ktoś ...
  • Odpowiedz