Aktywne Wpisy
pepe998 +30
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo
Shoujiki +378
Czemu na tym waszym #marszniepodleglosci znajdzie się miejsce na jechanie po flagach UE i LGBT, a nigdy np po Rosyjskiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy to nie tak, że to święto jest też odnośnie wyjścia spod buta Rosji?
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
Miesiąc mi zajęło żeby ją kupić, raz nawet już miałem w koszyku na stronie m$ ale po wpisaniu danych karty i kliknięciu "kup" konsole wyprzedano. Spóźniłem się o 10 sekund (╥﹏╥) Podobno w Polsce dostępne są od ręki, nie wiem jak reszta Europy ale w #uk schodzą szybciej niż papier toaletowy przy pierwszym lockdownie.
#xbox #xboxseriesx #konsole
A dalem za niego £75 ponad 2 lata temu.
Komentarz usunięty przez autora
@motoinzyniere myślałem o tym żeby złożyć pc ale doszedłem do wniosku że mi się nie chce i nie mam czasu. Chce sobie siąść wieczorem ze szklanką whisky i w coś zagrać, nie mam ochoty kopać się że sterownikami, złośliwościami rzeczy martwych itd. Ma działać i tyle.
@dwa_koty_kastrowane: Mam dokładnie ten sam model i 10/10 daję zarówno sprzętowi jak i kontrolerowi:)
@ejenes Panowie, zamknąć dupy proszę. Bez syfu w komentarzach.
@CorpseBide no właśnie aż tak dużo nie gram żeby to dwa lata opłacać. Kupiłem na game.co.uk bo tylko tam jeszcze mieli.