Wpis z mikrobloga

Mirki, walka z ulaństwem ciąg dalszy, jak myślicie co będzie lepsze, jechanie przez jakieś 2 miesiące tylko kardio ( rower, orbitrek ) codziennie, a potem jakieś pompki, podciąganie, trening z hantlami i sztangą ( niestety tylko 50 kg ) czy robić treningi zamiennie od samego początku ? ( 86 kg, 178 cm, obówd bebzona w najgrubszym miejscu 94 cm )
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #mirkokoksy #blackpill #chudnijzwykopem
  • 6
Hejo! 5 lat zmuszalem się do biegania. Nie lubiłem. Ktoś mi poradził bym znalazł coś co lubię. Zacząłem probowac wszystko. Aktualnie mam pare dyscyplin sportowych które lubię i nawet biegi polubiłem. Zmuszaj się jedynie do tego by było regularnie. Znajdź pasje. I #!$%@? poleci z górki. Ja od lat cosziennie prawie robie sobie coś. Przeważnie z 2-3h. I pare razy w roku wypad na tygodniowy wysiłek (narty, rower) powodzenia ziom !!! I
@Arquiz: Witaj brachu! Ja wlasnie Downhill!! Ale z braku laku i na xc lub szosę wyjdę. Aktualnie zakupiłem zjazdowego elektryka i miłość na nowo zakwitła! Kiedyś marzy mi się wyprawowy rower szosowy. Nawet mój 70lvl tato elektryka zakupił i tez śmiga. Zaraz ide poskakać do lasku :)!