Sa jakies realne sposoby, ktore pomagaja w meczach gdzie od 1 min przeciwnik zgarnia kazda pilke i strzela z kazdej pozycji? Czesto mam tak (nie wiem czy to zalezy od polaczenia) ale (70% meczy w LW gram z niemcami) co drugi mecz lub po serii zwyciestw dostaje typa, niezalaznie skad jest, ktory leci w przod, strzela na pale i nagle przegrywam 3;0 - po prostu zdaje sie ze jego gameply jest tak szybki ze ciezko jakkolwiek zareagowac, w sumie to proby reakcji tez koncza sie zazwyczaj niekozystnie dla mnie bo odbiory tez zazwyczaj odbijaja sie do jeggo pilkarzy :3 Zastanawiam sie, moze jakis drop back, moze team press lub inny sposob ktory jest skuteczny na taki gameply, dajcie znac :) Czesto w takich meczach moje podania wlasciwie przestaja dzialac, prostopadle ze zwyklego trojkata, nawet jak zawodnik wychodzi na czysta pozycje i naladuje sile strzalu odpowiednio, leca totalnie w innym kierunku niz oczekuje lub pilkarz podaje pilke na 1m przed siebie :D takiego scierwa jak w tym roku to jeszcze nie widzialem ( ͡°͜ʖ͡°) #fut
@lukklikeyou: też mam podobnie jak gram mecze o Elite. Ludzie mówią, że poprostu gra się z dużo lepszymi graczami i oni szybciej reagują i lepiej się ustawiają, więc wydaje się że mają lepsze połączenie. Ja jak widzę taki mecz to zmieniam na 532, pomoc zostań w obronie, atak zostań z przodu i muruje pole karne. Jak odbiorę piłę to gram do boku, zbiegam do linii i na pełny pasek gram prostopadła
Aktywne Wpisy
nsfw
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czesto w takich meczach moje podania wlasciwie przestaja dzialac, prostopadle ze zwyklego trojkata, nawet jak zawodnik wychodzi na czysta pozycje i naladuje sile strzalu odpowiednio, leca totalnie w innym kierunku niz oczekuje lub pilkarz podaje pilke na 1m przed siebie :D takiego scierwa jak w tym roku to jeszcze nie widzialem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fut