Aktywne Wpisy
Poznałam chłopaka w #poznan nie #tinder Na pierwszą randkę zaprosił mnie na kawę. Było bardzo fajnie. Teraz znowu proponuje kawę. Nie chce na kawę chce na obiad. Mam mu powiedzieć wprost czy się obrazi i pomyśli że jestem roszczeniowa? Chciałabym żeby trochę bardziej się postarał. Jesteśmy dorośli #logikarozowychpaskow #rozowepaski #randkujzwykopem
XYZ91 +27
#famemma W 100% się zgadzam.
#valhalla #ubisoftcwel #ubisoft #gry
AC nigdy nie opowiada o historii kogokolwiek tylko luźno nawiązuje przeplatając jakieś historyczne postacie. A co do grafiki to od lat ludzie używają reshade żeby sobie dostosować kolory i wszystko do według własnego widzimisię ( ͡° ͜ʖ
A mnie fabularnie się podoba. Może ciut za długi jest ten łańcuch questow w poszczególnych obszarach ale polubiłem się z niektórymi bohaterami. Eivor też jest całkiem spoko.
Co mi najbardziej przeszkadza to poziom trudności walk. Te albo są trywialne, albo frustrująco trudne (głównie jak na razie mam na myśli zealotow). Gram jak coś na najwyższym poziomie trudności.
@Larsberg: jakby co to przez te 8h fabuła się jeszcze nie rozkręciła.
Nie wiem czemu się #!$%@? do grafiki, gra wygląda świetnie.
Prędzej na zabijaniu, ale ok xD
To akurat prawda, ale z tym akurat mają problem od zawsze. Chociaż
@Larsberg: masz do tego prawo. Ale biorąc pod uwagę, że kilka dni temu wyszedł crack, to szansa na to, że jesteś piratem polaczkiem wynosi 100%, co deklasuje jakakolwiek Twoją opinie xD