Wpis z mikrobloga

Panowie ja wam powiem tako jedno rzecz... My tu wszyscy w Polsce lubimy narzekać i krytykować. Wy dzisiaj mówicie, że przegraliśmy 3:0 po fatalnym meczu. A wiecie co o nas pisze włoska yyyy prasa? Że powołaliśmy mnóstwo nowych zawodników. Co? Ale jak że nie zagrali? O tym czy oni grają w meczu to na dzień dzisiejszy decyduje selekckoner a nie prezes polskiego związku piłki... nożnej. Wy dziennikarze dziś piszecie, że trzeba było powołać kapustkę zamiast grosika. Tylko ja wam chce przypomnieć, że kapustka odbił się od Premier League, a Grosicki jest tam zawodnikiem. Co? Że on tam nie gra? Dzięki temu był wypoczęty na kadrę, bravissimo Romeczku. Jak my mamy grać zawodnikami z ekstraklasy, skoro jeszcze wczoraj mówiliście, że ekstraklasa to jest słaba liga. Dobrzy piłkarze w ekstraklasie to są owoce naszego pro junior system, który myśmy jako związek wprowadzili i przynosi to efekty, że Moder odchodzi za 10 milionów a Karbownik za 5. A na dzisiaj to trzeba dać trenerowi Sousie czas. To jest trener TOP i trzeba pamiętać że kadra spotyka się raz na dwa miesiące. Co takiego? Że wszystkie reprezentacje mają ten problem? Nie no tak to my nie będziemy rozmawiać
#kanalbekowy
JeffreyLebowski - Panowie ja wam powiem tako jedno rzecz... My tu wszyscy w Polsce lu...

źródło: comment_1616690071gFSyv3kmJawmQM7TAt05Lm.jpg

Pobierz
  • 2