Aktywne Wpisy
jankowalski811 +144
Jak widzę tych #!$%@? Oskarków tak 13-17 lat to mam ochotę wytrzaskać po tych pyskach aż to spaghetti z łba im spadnie. Ciekawe czy ja w tym wieku też byłem taki #!$%@?. Oni są tacy nijacy że każdy z nich wygląda i zachowuje się identycznie, zero #!$%@? pomysłu na siebie tylko włożyć do tej ochydnej gęby jakiegoś e papierosa albo #!$%@? kolegi i #!$%@? muzyka z głośnika
ZygmuntJedyny +57
Zapomniałem się pochwalić ze wczoraj zamiast oglądać kopaczy zrobiłem biegiem dyszkę w okolicach naszej budowy. To był dobry wybór. 10 km czas 56 min 52 s. Całkowity wznios 219 m. Miejscowość Toporzysko woj. Małopolskie #mojezdjecie #polska #bieganie #budowadomu #sport #gory #widoki
@ImInLoveWithTheCoco: Ale bzdura, akcja po lewej nie jest wycelowana w żadne dzieci tylko płody, a ta z prawej jest o dzieciach LGBT. Nie sądzę by dzieciom, których odrzucają rodzice z powodu ich orientacji pomogły darmowe posiłki, bo to nie jest ich problem. Za to ta fundacja od billboardów prolife czyli fundacjakornice.pl ma w celach działania wpisane "dożywianie dzieci": https://rejestr.io/krs/763937/fundacja-nasze-dzieci-edukacja-zdrowie-wiara (mirror)
#bekazprawakow #neuropa #aborcja #prolife #fundacjakornice oryginalny tag: #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez moderatora
@tochybaananas: Chodzi mi o to, że Fundacja Nasze Dzieci z Kornic od billboardów prolife ma jako jeden z celów statutowych wpisane dożywianie dzieci więc krytyka typu, że za te pieniądze można by było wyżywić wiele dzieci ma jakiś sens, natomiast akcja z dziećmi LGBT nie ma żadnych innych celów zapisanych w statucie. Dożywianie dzieci LGBT nie pomoże im w ich problemie, bo zmienić muszą się ich rodzice.
BTW autor obrazka zarzuca hipokryzję GW, która z jednej strony wskazuje, że kampania bilbordowa to marnowanie pieniędzy, które mogłyby nakarmić dzieci,
Zamierzonymi odbiorcami są rodzice, tak wynika z tekstu, ale ogólnie odbiorcą jest każdy, kto popatrzy na taki billboard.
Pewnie powinienem napisać to inaczej, że taki był ich temat.
@eloar: Jeśli nie jesteś dzieckiem, którego rodzice
@R187: a no tak, bo dzieciom z rozwodzacym sie rodzicami i plodom darmowe posilki sa juz nieodzowne xDDDDD piekne samozaoranie, gratuluje xD
@tochybaananas: Chodzi mi o to, że Fundacja Nasze Dzieci z Kornic od billboardów prolife ma jako jeden z celów statutowych wpisane dożywianie dzieci więc krytyka typu, że za te pieniądze można by było wyżywić wiele dzieci ma jakiś sens, natomiast akcja z dziećmi LGBT nie ma żadnych innych celów zapisanych w statucie. Dożywianie dzieci LGBT nie pomoże im w ich problemie, bo zmienić muszą się ich rodzice.
@
To jest coś w deseń PiSu i komuchów. Jak ktoś im wytyka komuchów w partii, to potem sapią się: "Lepiej skupcie się na swoich komuchach" i magicznie zapominają o swojej wyłączności na antykomunizm, którą sobie próbowali przez
@eloar: Dotyczy mnie, nie jestem heteroseksualny i mam rodziców, konserwatywnych.
Komentarz usunięty przez moderatora
@dropper: Faktycznie. Albo to jest troll.