Aktywne Wpisy

hellb0y +156
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka

Salido +203
Minął 52. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
245 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
265 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
245 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
265 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-2
Pobierz

źródło: comment_1616588950f7OUZvJSbrIjkKYHBISwwi.jpg
Pobierzźródło: comment_1616590766I26r0CBd30TUNLYM3JTr5k.jpg
PobierzW jaki sposob mozesz zarobic na ETH? Na milion sposobow, cena ETH moze spadac a Ty mozesz zarabiac (defi, lending, liqudity proivder etc.)
Jak ktos ma gwozdz wbity w mozg i "tylko btc" to nie zrozumie.
po drugie primo, opisze ci co jest na obrazku. jest #!$%@? o tym ile trzymaja publiczne spolki danego assetu. jest ether, jest bitcoin. gdzie tam jest o zarabianiu?
no nigdzie, bo po trzecie primo, ultimo, jak juz wspomnialem - kazdy jak widzi, ze znowu
@ParisHowlett: ja #!$%@?, jak ja sie ciesze ze tylko tu mam z toba do czynienia i to tylko chwilowo xD
Ja mogę Ci podać przykład defi gdzie zarabiam dzięki btc. Takich jest sporo nawet na ethereum.
Coś co można dodatkowo zaliczyć to zapewne Joinmarket i Lightning Pool
na razie niestety z tych wszystkich opłat pożytku nie ma (a wręcz przeciwnie)
Będzie po przejściu bo zamiast tracić kilkanaście miliardów rocznie eth zacznie generować kilka miliardów rocznie, a btc dalej będzie tracić. Bardzo prosty mechanizm.
https://cryptofees.info/
https://money-movers.info/
Btc już bezpowrotnie utracił adopcję, ale bez PoS cena nie ma związku z użyciem (a nawet ma negatywny wpływ, bo opłaty są sprzedawane).
A store of value nigdy nie może być, bo nie ma oparcia w niczym (po angielsku jest lepsze słowo backed).