Aktywne Wpisy
kryspin_69 +46
Równy rok po przeszczepie włosów u Pana dr Serkana, koszt 3350Euro metodą DHI #zakola #finasteryd #lysienie #przeszczepwlosow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
badreligion66 +51
źródło: temp_file4672015024740573726
Pobierz

Jaka profesje wybrać? Grałem Knightem na 7.6
Jaki serwer wybrać? Słyszałem że obecnie PVP jest bezsensu a głównie to mnie interesowało w Tibii. Nie nudzi się gra bez PVP?
#tibia #tibiazwykopem
to czy pvp czy non-pvp to Twój wybór, ale jak masz zamiar grać to warto zainwestować te 40zł w jakąś w miarę wyskilowaną postać, gra będzie dużo przyjemniejsza.
Co do zmian, zobacz sobie poradnik Zarakso jest na youtubie kilka odcinków.
PS. na harmonii (non-pvp) mamy gildie w której gra kilku mirków
Chyba w tej chwili najlepiej wrócić na nowe serwery. Kup sobie przez char bazar jakiegoś low lvla i dopiero zacznij grać jak będzie miał chociaż 100
co do ceny to zależy jaka prof i czy w jakiś konkretny skill celujesz.
Widzę knight z 77 sword za 58TC. To dużo czy mało za taką postać?
Za tyle możesz kupić knighta z 100+ skilem.
Karne odradzam jak chcesz grać dla przyjemności, kolejki, zajęte respy, mniejsza dostępność itemów itd
Secura to też bardzo oblegany świat. Także kolejki na respy ale chyba lepiej zacząć na takim gdzie masz wszystkiego więcej i zawsze ktoś pomoże niż grać gdzieś gdzie jest 100-300 osób online max i
Zapraszam Ciebie do wykopowej gildii Mirku, tu masz więcej informacji -> https://www.wykop.pl/wpis/56091009/czesc-mirabelki-i-mirki-powoli-rozrasta-nam-sie-gi/