Wpis z mikrobloga

Nie polecam Platinium, aktualnie zapisy w systemie rezerwacyjnym na 6 dni do przodu. Jeżeli sytuacja się nie zmieni, nie widzę sensu w przedłużaniu karnetu na 4 treningi w miesiącu. Problem jest już od kilku dni, wczoraj też byłem i raczej nie ma kłopotu z przepełnieniem, na całej siłowni było może 15 osób.
#platinium #krakow #mikrokoksy #silownia
  • 26
  • Odpowiedz
@przem3k: pewnie na krótką metę mega wygodnie, koszty małe, przychód z karnetów leci - a ludzie nie mają gdzie ćwiczyć... Poczują jak pokończą się ludziom karnety, chyba że do tego czasu jakoś rozwiążą problem.
  • Odpowiedz
Bo można się zapisać na kilka "zajęć" tego samego dnia co jest bez sensu. Dodatkowo zauważyłem, że dużo ludzi nie przychodzi na zapisana godzinę, zapominając się wypisać
  • Odpowiedz
@MijaMija: czemu bez sensu jak jedne "zajęcia" rzekomo trwają 105 minut, nie każdy zrobi trening w takim czasie

jakbyś mógł się zapisać na jedne i musiał przyjść konkretnie na tą godzinę to też by było bez sensu bo byś tracił 20 minut na samo wejście bo kolejka

jedyne co by mogli wprowadzić to weryfikację czy ktoś rzeczywiście przychodzi ale to też trochę głupie bo obudzisz się ze sraczką i zostałbyś jakoś
  • Odpowiedz
@MijaMija: a w umowie nie jest napisane o karze 10 zł za to, że się nie przyszło mimo rezerwacji? btw, w listopadzie/grudniu na Reymonta było czynne, a na Lea chyba zamknięte, teraz jest na odwrót... ciekawe xd
  • Odpowiedz
@patrick_baitman: 105 minut to mało? Serio ktoś potrzebuje więcej?

Weryfikacja chyba właśnie jest jak @przem3k napisał. Po 9 kwietnia zakładam realną szansę na zmianę obostrzeń - pisowcy dobrze wiedzą że terroryzować ludzi mogą tylko póki jest sezon na zachorowania a za oknem chłód, wiatr i deszcz.
  • Odpowiedz
no bez sensu jak ktoś sie zapisuje na "cały dzien" bo jeszcze nie wie kiedy przyjdzie zajmując miejsca chętnym osobom. W senie jaka kolejka? Bo ja szczerze mówiąc spotkałem się raz z kolejką, podejrzewam, że weszli ludzie bez rezerwacji i było za dużo osób. @przem3k: nie słyszałem, żeby ktokolwiek dostał jakąs karę. Jeśli chodzi o weryfikacje to na Zachodniej pytają tylko czy byłeś zapisany, nie sprawdzają w systemie ani nic.
  • Odpowiedz
@MijaMija: nie da sie zapisać na cały dzień, limit to 2 zajęcia, ja mówię o kolejkach w sytuacji gdyby ludzie musieli rzeczywiście przychodzić na konkretną godzinę a nie w okolicach tej godziny, albo przyjdź np na otwarcie w sobotę o 8, wszyscy chcą zacząć jak najszybciej, kolejka o 7:50 się ciągnie do parkingu xD

ogólnie to te całe zapisy są #!$%@? warte bo właśnie ludzie różnie przychodzą, jeden się zapisuje
  • Odpowiedz
@patrick_baitman: jestem zdecydowanie innej szkoły, w 60 min robię trening od rozgrzewki aż do momentu że ledwo się ruszam, może jeszcze chwila na rozciąganie i to wszystko. Obserwując też ludzi na siłce widzę że sporo ma podobnie, 105' to raczej rozsądny kompromis żeby zadowolić 99% osób

A co do Platinium to paranoja jedna wielka, zostaje albo poczekać do normalności albo znaleźć konkurencję (o ile istnieje takowa)
  • Odpowiedz
@lhotse89: Co tam się u was odwala? xD U nas w Kato (ta sama firma) wchodzi się z buta i ćwiczy ile chce, nikt na to nie patrzy. Teraz tylko pytają czy jest się zapisanym, ale i tak ponad 50 wolnych miejsc jest zawsze.
  • Odpowiedz