Wpis z mikrobloga

Zastanawia mnie czy kiedyś przyjdzie taki dzień, że analczyk sobie uświadomi kim jest. Rozumiem, że jego mózg się raczej nie rozwinie, a alkoholizm, narkomania i mitomania go tylko będą dalej dobijać, ale może ewolucyjnie w życiu opóźnionego w rozwoju człowieka przychodzi jakiś taki moment refleksji. Koło 30-40-50tki chociażby. Przecież nawet te marginesy największe pod sklepem nie robiły takich rzeczy jak on. Chłop jest taką patologią już, że opowiadał w telewizji, że robienie pod siebie to sztuka, podczas kiedy 99% populacji ludzkiej by uciekało przed kamerą, gdyby papierek wyrzuciło w parku i ktoś to zaczął filmować.

Kiedyś to było zabawne, bo chłop się staczał, myśląc, że jest poważnym youtuberem, raperem i biznesmenem, ale teraz z każdym postem w internecie przebija własne dno. Nawet już wykop go traktuje jak jakiś kawałek gówna, bo nikt z nim nie wchodzi w dyskusję, tylko każdy patrzy jak na debila, ktory się nakręca i piszę te swoje wysrywy, nie rozumiejąc znaczenia połowy używanych słów.

Nie ma chyba nic gorszego niż taka obojętność połączona z zażenowaniem. Nawet ja ten post teraz na kiblu piszę, bo by mi szkoda było komentować taki byt w czasie innym niż sranie.

#rafatus #patostreamy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dylanek666: chyba nie ma nikogo kto upadł niżej od niego dlatego patus wymyślił swój świat w którym wszystko co odjebywał jest sztuką, a on sam jest artystą i każdy kto twierdzi inaczej mu zazdrości, do tego dochodzi bardzo niskie IQ, incestowe geny, dodatkowe chromosomy, narcystyczne ego, problemy z potencją, kompleksy, upośledzenie emocjonalne, jednym słowem kumulacja s----------a, a jak to się mówi z głupim nie wygrasz bo dla normalnej osoby patologia
  • Odpowiedz
@mirekwykopowicz: no i standardowe zrzucanie winy na innych a w razie krytycznego zdania o "sztuce" rafatusa wyzwiska od przegrywów i debili. to że nie poszedł na pogrzeb własnego ojca i jeszcze tego samego dnia robił streamy na ShowUp to pewnie też wina wykopków i hejterów.. a tak na marginesie bo @mirekwykopowicz dobre pytanie zadał: jest ktoś w Polsce kto upodlił się bardziej od naszego artysty? wyzywanie matki, defekacje, s--s
  • Odpowiedz
@Dylanek666: analczyk nie zyje samym wyparciem, bo na zjazdach miewa zalamania i placze jak baba o czym wspominala marlenka i co raz sam zaprezentowal wysylajac @gyon 'ce nagrania na ktorych placze i ja przeprasza.

na strimy wpada dopiero jak mu rosna jaja po mateuszu i gorzalce, robi z siebie idiote a pozniej znowu bunkier i schizy.

on nawet jesli ma chwile przeblysku, to je zaraz zachleje wskakujac na poziom
  • Odpowiedz