Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@So_I_Scream: ja Single wysokie gram płaska, względnej niska. Myślę że to kwestia indywidualna. Ja karlo gram za ogony bankrollu , broady troszkę poniżej średniej płaskiej mojej
  • Odpowiedz
@Badzerpies: @Deathblow: To styl Karlovicia, on tylko serwować potrafi wybitnie, poza tym jest przeciętny jak Tomasz Rząsa. A wiek, jak najbardziej nie pomaga :) Ogólnie nie wiem jakie wy macie podejście do bukmacherki. Dzisiaj w meczu Karlovic - McDonald uważałem ze McDonald jest faworytem, ale nie tak znacznym jak kursy by to sugerowały. Czyli po prostu czasem gram mecze, które uważam że wejdą, a czasem szukam value. Pamiętajcie,
  • Odpowiedz
  • 1
@azeff7 Miras, szanuje Twoja wiedze jak p------y i sam zastanawiam sie czy nie rzucac weekendowo typami z polskiej ligi, bo teoche w tym siedze. Lubie pograc Twoje, sa mega ciekawe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Badzerpies: byku to nie ma sie co zastanawiać tylko rzucaj. W razie wu Lage wbijaj w hejterow, ja chętnie posledze. Czarna seria zawsze przyjdzie więc też się nie łam jak nie będzie szło, a to fajny bodziec żeby jeszcze więcej śledzić
  • Odpowiedz
  • 1
@azeff7 Luz, ostatni weekend na duzy plus, ale tez wiem ze wysokie kursy na faworytow i to ze tylko juve i tottki z-----i zrobilo swoje. Eklapa za to z jednym bledem. W takim razie po reprezentacji widzimu sie na tagu a ja dalej gram twoje tenisowe typy :D
  • Odpowiedz