Aktywne Wpisy
peter1616 +11
https://youtu.be/aTqlwViPUWo?t=343
Łaszczyk tylko przez msc trenował parter. Trochę kompromitacja dla ferrariego, który podobno jest parterowcem, że po tylu latach treningów przegrał z typem co pochodził msc na treningi w płaszczyźnie parterowej.
#famemma
Łaszczyk tylko przez msc trenował parter. Trochę kompromitacja dla ferrariego, który podobno jest parterowcem, że po tylu latach treningów przegrał z typem co pochodził msc na treningi w płaszczyźnie parterowej.
#famemma
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/RazDwaOsiem_i9ECpnmYVz,q60.jpg)
RazDwaOsiem +6
Wiem, że pora niezbyt korzystna i walkowana wiele razy, ale - mieliscie kiedyś do czynienia z zjawiskami paranormalnymi? U mnie było tak: Po śmierci dziadka w łazience jego domu po północy zapaliło się światło w łazience (możliwa awaria bardzo starej instalacji - nie wiem)
Noc przed śmiercią jednej z babć o godzinie 00:03 w drugim pokoju usłyszeliśmy z mamą i siostrą zasypiając przesuwanie krzesła i to jak ktoś z wielkim trudem porusza
Noc przed śmiercią jednej z babć o godzinie 00:03 w drugim pokoju usłyszeliśmy z mamą i siostrą zasypiając przesuwanie krzesła i to jak ktoś z wielkim trudem porusza
#neuropa #4konserwy #polskiyoutube #wojnaidei #bekazprawakow #bekazfeministek #feminizm #logikarozowychpaskow #nauka
Komentarz usunięty przez moderatora
no dobra ale co z tego wynika?
a ja ci pokazuje, że te konkretne fragmenty są w porządku i twój problem z nimi wynika z powodu twoich błędów logicznych i sofizmatów rozszerzenia.
ale co to ma wspólnego z tematem dyskusji? XD
nigdzie nie odrzuciła całkowicie różnic biologicznych. Twierdzi jedynie że mają mniejsze znaczenia niż Szymon im przypisuje plus nie są szczególnie istotne w tych konkretnych aspektach o których wspomina w video.
nic takiego nie zrobiła. Plus, proszę o cytat gdzie niby mówi że podział ten jest odrzucony i gdzie stwierdziała że ,,że wszystko pochodzi z kultury nawet biologia ,,
@Drakii: Kompletna bzdura, a przynajmniej nie ma żadnych dowodów na potwierdzenie tych rewelacji.
@venividi: co
@BladeRunner666: Kto niby tak twierdzi? Proszę o dokładny cytat i jego źródło.