Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1191
Miruny, 2 lata temu mój kuzyn z którym nie miałem właściwie żadnego kontaktu zadzwonił do mojego ojca z prośbą o pożyczke 50 tysięcy złotych na ratowanie jego firmy transportowej (ma kilka busów i tracił płynność) Ojciec się zgodził. Kuzyn pieniędzy oczywiście nie oddał. Jak gdyby nigdy nic lata sobie z żonką na wakacje i biorą nowe samochody w leasing czym chętnie chwalą się na facebooku. Ojca zbywa tekstami typu "nie mam kasy
magiol +11
Masz kwotę maks 500zł miesięcznie, w co inwestujesz? (Nie piszcie mentorakiego gówna że w siebie)
Obligacje skarbowe + ETFy + krypto?
#gielda #inwestycje #xtb #ppk #obligacje
Obligacje skarbowe + ETFy + krypto?
#gielda #inwestycje #xtb #ppk #obligacje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Podziwiam ludzi, którzy potrafią sobie zmalować armię za kilka tysięcy punktów i nie usnąć przy tym z nudów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tau maluje się całkiem przyjemnie, pierwszy model prawie skończony - pozostały drobne poprawki. Przy następnych będę się bardziej przykładał, bo dopiero na zdjęciu widzę kilka niedoróbek.
#warhammer40k #wh40k #modelarstwo
Komentarz usunięty przez autora
https://www.games-workshop.com/en-PL/Warhammer-40-000
W sumie to głupie bo wydaję kupę hajsu na figurki, które po pomalowaniu lądują w szufladzie albo (jeśli wyjątkowo mi się nie podoba efekt końcowy) daję je synowi, który ma własny pomysł jak powinno wyglądać prawidłowe malowanie ( ͡º ͜ʖ͡º)