Wpis z mikrobloga

Wieczna beka z @kleopatrixx, kucotaliba "wolnościowca". W ramach owej wolności właśnie zablokował mi możliwość odpowiedzi w jakimś kucowym wysrywie, jedynie za dodanie następującego komentarza
Wlk Brytania bardzo późno wprowadziła obostrzenia, gdy europa się zamknęła, to brytania się bawiła. Na dodatek nie porównuje sie różnych krajów do siebie. Nie bardzo wiem, jak wygląda Brytania na tle Szwecji, ale na tle Skandynawii Szwecja wypada bardzo blado

Wolnościowcy... #!$%@? ich mać xD #bekazprawakow #bekazkonfederacji #neuropa #bekazkuca
  • 43
  • Odpowiedz
@LittleBi: A to dobrze że byłaś, jak cię w końcu covid dopadnie, to inaczej będziesz śpiewać. Im kto starszy, tym ma ciekawsze przeżycia po zarażeniu. Kuc to nie tylko wiek, to stan umysłu. Z tego się co prawda wyrasta, ale jak widać nie w twoim przypadku.
  • Odpowiedz
@Janusz_Rekina: ale maja zupełnie inna gęstość zaludnienia i klimat. Do tego inne społeczeństwo - które słuchało się miękkich zaleceń bez żadnych przymusów. I inne zwyczaje społeczne generalnie. Dlatego porównuje się ją do krajów jako tako podobnych (chociaż i tak różniących się).
  • Odpowiedz
@powiedz: Sranie w banie strzelam że tamtejszemu rządowi spadło poparcie i tyle. To że mają mniejsze zaludnienie ma wpyw ale jakoś nie chce mi się wierzyć że ich służba zdrowia nie wytrzymuje 4k przypadków dzienie
  • Odpowiedz
To że mają mniejsze zaludnienie ma wpyw ale jakoś nie chce mi się wierzyć że ich służba zdrowia nie wytrzymuje 4k przypadków dzienie

@Janusz_Rekina: Pewnie wytrzymuje, ale sądzę, że, w przeciwieństwie do naszego rządu, wolą oni działać proaktywnie, a nie reaktywnie. Jak widać na przykładzie Polski, ten drugi model działania nie przynosi dobrych rezultatów.
  • Odpowiedz